реклама

реклама

Цьогоріч  День міста Черкаси святкують у патріотично-спортивному ключі.


Виступаючи на відкритті свята «Ярмарок спорту – 20414» в Долині троянд, міський голова Сергій Одарич зазначив, що сьогодні – не час для гучних святкувань та відзначень Дня міста: країна переживає тяжкі часи, щодня на Сході відбуваються бойові дії, від рук агресорів гинуть наші хлопці.

Тому День народження міста вирішили відзначити по-спортивному, з патріотизмом, і ще раз наголосити, що здоровий спосіб життя, спортивна підготовка і патріотичне виховання – це саме те, що допомагає в будь-яку хвилину з готовністю стати на захист нашої держави.


Сергій Одарич зазначив, що Черкаси мають репутацію одного з найспортивніших міст України, адже з 2007 року багато чемпіонатів, кубків Європи, інших видів  престижних змагань «оселилися» саме в нашому обласному центрі, інформують у прес-службі Черкаського міськвиконкому.


Вшанувавши всіх загиблих в зоні АТО хвилиною мовчання, міський голова доручив відкрити спортивне свято «Ярмарок спорту 2014» людині, яка багато зусиль доклала до відродження та розвитку міських спортивних закладів, спорту та фізкультури в Черкасах, колишньому керівнику спортивної галузі міста, а нині – воїну добровольчого батальйону «Азов», який зі зброєю в руках захищає неподільність та незалежність нашої держави, черкащанину Олегу Петренку.


Олег Петренко подякував за таку честь та ще раз наголосив на важливості фізичної та спортивної підготовки, особливо в цей неспокійний час та відкрив свято.

На честь усіх присутніх – гостей та спортсменів, живих і загиблих Героїв, в черкаській Долині троянд урочисто прозвучав Гімн України.

реклама

Коментарі  

 
+4 #5 Омон 22.09.2014 08:51
Жуковську Одар вже розкрутив :cry: , побачимо що буде з Петренком :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 турист 21.09.2014 21:14
Программа дня города - СОВОК!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 украинка 21.09.2014 21:14
Программа дня города - ОТСТОЙ!!! В Черкассах могут только в шараварах ходить. Совок!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 адекватний 21.09.2014 10:20
Країна захворіла на довго. Не час для свят. Давайте все пофарбуємо в кольори національного прапору. Лавочки пофарбували - наступні унітази. Поцікавтесь недолугі історією Великої Вітчизняної війни, (до речі по українському патріотизму такої вже й не було зовсім). Там навіть в шпиталях де щоденно помирали від ран воїни, проводились концерти і танці під гармонь. А ми давайте надінемо модняві зараз презервативи - балаклави на голови і будемо мурчати слава Україні знищуючи її та позбавляючи нащадків шансу на нормальне життя. Ой хворі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 varvar 20.09.2014 23:09
Раскрутка Олежкой Олежки
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100