реклама

реклама

Партія "Народний фронт" просить Центральну виборчу комісію зареєструвати її на позачергові вибори депутатів Верховної Ради. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ЦВК.

До виборчого списку партії включено 223 кандидати в депутати Ради в загальнонаціональному багатомандатному окрузі, ще 138 кандидатів будуть висуватися від політичної сили в одномандатних виборчих округах.

Кандидатами в нардепи по мажоритарних округах від «Народного фронту» по Черкащині стали:

Округ №194 Габрово Андрій Володимирович, округ №195 Турченяк Олександр Васильович, округ №196 Носачева Сергій Анатолійович, округ №198 Ткалич Валентин Васильович, округ №199 Доманський Ігор Ростиславович. Про це пише obozrevatel.com

По Канівському та Уманському округу поки кандидатів не оприлюднено.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, радник міністра внутрішніх справ Тетяна Чорновол, голова Ради Олександр Турчинов, колишній секретар Ради національної безпеки й оборони Андрій Парубій, командир батальйону "Миротворець" Андрій Тетерук очолили виборчий список партії "Народний фронт" на позачергових парламентських виборах.

реклама

Коментарі  

 
+4 #7 Василь 21.09.2014 09:03
Бо Антон Яценко там кандидатом від єврейської громади
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 Антириг 21.09.2014 00:55
Иловайск. Так кто же виноват? ОСОБИСТО ПЕТРО ПОРОШЕНКО.ВІН НЕ ПОЧИСТИВ ГЕНШТАБ.ВІН НЕ СТВОРИВ СТАВКУ ГОЛОВНОКОМАНДУЮ ЧОГО.ВІН ОСОБИСТО ДОМОВИВСЯ ПРО КОРИДОР.ВІН ОБЕЗГОЛОВИВ РНБО.ВІН З МЗС ЗРОБИВ ЛЯЛЬОК.ВІН ,НЕ МАЮЧИ ХИСТУ, В РУЧНУ, КЕРУВАВ ВСІМ.ОСТАННІЙ ШАНС ВРЯТУВАТИСЬ 26 ЖОВТНЯ.НАМІЧИНУ ШИРКУ 16-ГО БАЧИЛИ,БЛОК ПОРОШЕНКО +РИГИ ВСІХ МАСТЕЙ(СИЛЬНА УКРАЇНА,КП,ОПОЗ ИЦІЙНИЙ БЛОК,УДАР).ПРОПОНУЮ ОБИРАТИ МІЖ "ГРОМАДЯНСЬКА ПОЗИЦІЯ ГРИЦЕНКО","САМОПОМІЧ САДОВОГО" ,"СВОБОДА"...РЕШТА ,НА МАНЄЖЕ ВСЬО ТЄЖЕ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Антириг 21.09.2014 00:43
ПЕРЕМИР"Я ВІД ПОРОШЕНКО -Боевики принудительно выдают паспорта РФ, готовят "свою" валюту и составляют "расстрельные списки".Силы АТО отходят. Россияне занимают города и вывешивают флаги ДНР.Сепаратисты устроили огненный шабаш в центре Донецка ! При штурме Дебальцево ранены 20 украинских военных .Донецк: снаряды попали в жилые дома, дончане видят зарево и пожары.Сейчас в Донецке стреляют грады, появились новые очаги пожаров от попадания снарядов.Город Стаханов в Луганской области был обстрелян боевиками.І ЦЕ НАЗИВАЄТЬСЯ КОМПРОМІС?ЦЕ ПЕРЕМИР"Я?З КИМ? ЦЕ РАДИ ЦЬОГО ПРИЙМАЛАСЬ ЦЯ ГАНЬБА,ЩО ВИ ЗВЕТЕ ЗАКОНОМ?ЦЕ ТАК ВИ ВСЕ ПОРІШАЛИ?РИГІВ БУВШИХ НЕБУВАЄ,ПРОСТО МИ ПРОБАЧИЛИ,ЩО САМЕ ПОРОШЕНКО РИГІВ СТВОРИВ.СВІЙ СВОГО НЕ ВКУСИТЬ..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Антириг 21.09.2014 00:32
Зараз, після здачі Донбасу на крові й горі, проштовхуванні в партсписок БПП кримінального угруповання 4-х братків Балог на Закарпатті, які є уособленням бандитських режимів Кучми—Януковича , влаштуванні свого сина з пеленок у «велику» політику.До речі, сам Порошенко не зовсім упевнений, що закони на сто відсотків гарантують спокій та мир у країні. На запитання, чи впевнений він, що ухвалення цих законів принесе в Україну мир, Порошенко відповів: «Ні, але Україна зробила крок до цього. Треба забезпечити, щоб та сторона теж зробила відповідні кроки». Будьте певні — та сторона нічого не зробить. Пропутінські бандити не здатні йти на компроміси. Вони впевнені, що виграли війну. І, схоже, це так і є.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Антириг 21.09.2014 00:29
Одним словом, під тиском президента ми втратили Донбас, а бандити навіть не будуть покарані. Тисячі наших патріотів даремно віддавали своє життя, рятуючи територіальну цілісність України.«Вдумайтеся в суть Закону, який подається президентом Порошенком на розгляд парламенту 16 вересня. Амністувати ПОВНІСТЮ всіх бандитів, що вбивали, ґвалтували, катували і різали живцем. Усіх, хто зруйнував Донбас на мільярди, хто розікрав і вивіз діючі заводи ще на мільярди — амністувати! І це ще лише квіточки. Далі вся Україна, тобто кожен із нас, з Державного бюджету повністю фінансуватимемо всі потреби цих нових адмінбандформув ань. У тому числі їхніх силовиків, органи правопорядку і їхню армію (!!!). При цьому на жодні кадрові призначення Київ не впливатиме, а край Дон-Луган повністю впливатиме на рішення центральних органів влади щодо стратегічних питань. Вони матимуть право вето в питаннях ядерного статусу держави, членства в НАТО та інших міжнародних організаціях тощо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Антириг 21.09.2014 00:26
рагічний для України вівторок. Президент Порошенко прибув у парламент і почав вимагати, щоб було проведене закрите засідання. Депутати мали ухвалити запропонований Порошенком законопроект про особливий статус Донбасу. Депутати відмовилися, щоб засідання було закритим і тут почався дикий тиск. Зрештою, депутати здалися. Пресу вигнали, телебачення вимкнули і потім повідомили, що за проект про особливий статус проголосували 277 депутатів, за проведення амністії — 287. Вперше під час голосування у Раді вимкнули табло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Антириг 21.09.2014 00:25
А Порошенку просто хочемо нагадати, що він обіцяв, коли йшов в президенти, і за які обіцянки його обрали президентом. 1. Закінчу АТО за кілька днів. 2. Продам бізнес. 3. Зарплатня солдатам 1000 гривень на день, матеріальне забезпечення армії стане головним пріоритетом і воювати будуть лише добровольці. 4. Вибори — за відкритими списками. 5. Всі злочини Майдану будуть розслідувані, а винні покарані. 6. Захистимо українців та татар у Криму. 7. Негайна люстрація судових, правоохоронних, податкових та митних органів, забезпечення публічного контролю за призначенням і діяльністю суддів, прозору законодавчу базу. 9. За тиждень повністю закрити кордони Донецької та Луганської областей з Росією. Нічого з цього не зроблено. Пуста балаканина. І тепер із такими ж лозунгами Порошенко вже йде на вибори парламентські з партією імені себе любимого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100