реклама

реклама

У межах відзначення 728-ї річниці від Дня заснування міста Черкаси відомий в Україні та за її межами черкаський хореограф, танцівник, тренер срібних призерів «Майдансу» Максим Оробець у Долині троянд провів для сотень черкащан та гостей міста патріотичний танцювальний флешмоб.


Цей неординарний захід привернув увагу містян ще й тому, що саме завдяки спільному виконання танцю вони змогли висловити свою громадянську позицію – безмежну любов до України та прагнення бачити її розвинутою, процвітаючою і під мирним небом.

На підтримку ідеї національної єдності тисячі черкащан прийшли на свято в національному одязі: і не лише діти та молодь, а й громадяни середнього та старшого віку.

На енергійну і водночас патріотичну пісню Олега Вінника «Перлина-Україна» було поставлено хореографію, з якою міг впоратися кожен. І вже після 20 хвилин тренувань із Максимом, видовищний синхронний танок порадував не лише учасників, а й глядачів.

DSCF7554

Як запевнили організатори, відеоролик буде змонтовано та не лише розміщено на YouTube, а й надіслано солдатам у зону АТО, щоб ті знали про їхню щиру підтримку та вболівання за долю всієї України.

– У нас немає тут ворогів чи друзів, ми хочемо миру, тому цей танець саме за мир в усій рідній перлині – Україні, – сказав Максим Оробець.

Слід додати, що під час проведення Дня міста тривав збір коштів на підтримку українських військовослужбовців, нагадують у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Веселий Аргентинець 23.09.2014 07:13
прислали б хлiба та сала i ковбаси.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Черкаси 22.09.2014 10:39
ДУЖЕ ГАРНИЙ ТАНЕЦЬ! БУЛА ЗЛАГОДА І ДРАЙВ..АЛЕ,ВСЕ СПОРТИВ КОМЕНТАР ХОРЕОГРОФА.ДІТИ В КІНЦІ,ПЕРЕПОВНЕ НІ ЕМОЦІЙ ,САМОСТІЙНО ПОЧАЛИ КРИЧАТИ ГАСЛА.ВЕСЬ НАБОР СЛАВНІВ.ВОНИ ВІДЧУЛИ В ЦЬОМУ ПОТРЕБУ.І ЩО ЗРОБИВ ОРОБЕЦЬ,ВІН ЗАТКНУВ ЇМ РОТА.НАЧЕ ДІТИ ЗРОБИЛИ ЩОСЬ ПОГАНЕ.КОМЕНТАР -НЕ СЬОГОДНІ,ЯКІ ВОРОГИ? ЩО ЦЕ ТАКЕ.НЕ ОРОБЦЮ ВИРІШУВАТИ КОЛИ ТА ЯК ДІТЯМ ВИПЛЕСКУВАТИ СВІЙ ПАТРІОТИЗМ,ВОНИ ТАНЦЮВАЛИ ДЛЯ УКРАЇНИ.ЯКІ ВОРОГИ? ТО НАГАДУЮ ОРОБЦЮ,В КРАЇНІ ВІЙНА,ВОРОГ РФ ТА ПРОРОСІЙСЬКІ ТЕРОРИСТИ,ЯКІ ВБИВАЮТЬ,БРАТІВ ,БАТЬКІВ,СУСІДІ В ЦИХ ДІТЕЙ.ВРАЖЕННЯ ВІД ДІЙСТВА,ЯКЕ ПРИНЕСЛО ЗАДОВОЛЕННЯ,ВЩЕ НТ ПРОПАЛО,ВСЕ СПОРТИВ ОРОБЕЦЬ.ТОМУ ПІДРІХТУЙТЕ КІНЦІВКУ,ЗІТРІТ Ь ЙОГО НЕДОЛУГЕ ЗАУВАЖЕННЯ.СЛАВА УКРАЇНІ!ГЕРОЯМ СЛАВА!СЛАВА НАЦІЇ!СМЕРТЬ ВОРОГАМ!УКРАЇНА !ПОНАД УСЕ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100