реклама

реклама

Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т.Г. Шевченка запрошує на вистави 25 – 1 жовтня.

Так, 25 вересня, у четвер, о 18.30 – вистава, що перегукується із подіями в зоні конфлікту, військовою агресією з боку Росії «Сніданок із ворогом». 

Вистава про любов, сильнішу за ненависть і смерть. Трагіфарс про війну, комедія абсурду, що переходить у абсурд реальності, поставлена на черкаській сцені молодим режисером із Криму Антоном Романовим.

27 вересня, у суботу, о 12.00 – вистава «Лєна».


Вагітна дівчина, у яку закохані двоє хлопців, що обертається трагедією… Дивна сім’я, що живе на відлюдді з привидом маленької дівчинки…Моторошна історія родини, що здавалася цілком звичайною…Такого ви ще не бачили! Реальна історія із життя черкаської актриси. «Лєна» – нова українська драма за п’єсою Дмитра Левицького.

27 вересня, у суботу, о 17.00 – «Історія про людину, з якою трапилася історія».


6 історій… 6 таємничих незнайомців… Життя невдахи, що раптово обертається на пригоду… Дивний день, що несподівано закручується хаотичним колесом незрозумілих і абсурдних подій. «Історія про людину, з якою трапилася історія» – нова вистава, сучасна комедія, у якій кожен знайде свій сенс і своє відкриття.

28 вересня, у неділю, о 17.00 – концерт «Театр Шевченка – захисникам вітчизни».

 

Патріотичний концерт, основний сюжет якого – приїзд концертної бригади Театру імені Шевченка до військових, які знаходяться в розташуванні «ротації».

Актори театру по обидва боки рампи: вони і солдати-добровольці, вони й актори, які показують бійцям уривки з вистав театру.

Художній прийом «сцена на сцені» дозволяє глядачам зазирнути у світ театру, який виходить на передову.

Вже не буде мистецького відсторонення, вже ніхто не залишиться байдужим!

Тексти п'єс і пісень сьогодні відлунюють новими смислами!

30 вересня, у вівторок, о 18.30 – епохальна драма Ліни Костенко, що перегукується із подіями на Майдані, «Дума про братів Неазовських».


1 жовтня, у середу, о 18.30 – містерія за мотивами найзагадковішого твору Тараса Шевченка «Великий льох».

Неймовірне пророче проникнення поета в минуле, сучасне й майбутнє. Здається, всі сили космічного зла зійшлися, щоб знищити Україну, але в тому, що так сталося, є й провина самих українців усіх поколінь... Та бій на барикадах історії триває, і в цьому бої Україна, здавалося б, упосліджена, пригнічена і майже знищена, виявляється незнищенною. І таємниці цього дива жодним загарбникам не розгадати...

Мудрі казки для дітей та дорослих

28 вересня, у неділю, о 12.00 – казка Шарля Перро «Кіт у чоботях».

Персонажі казок Шарля Перро стали улюбленими друзями дітей цілого світу. Інакше й бути не може, коли захопливу історію зі знанням справи, талантом і гумором розповідає справжній казкар!

Ціна квитків – від 20 грн.

Телефони для довідок: каса – 36-07-21, адміністратор – 36-07-18.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100