реклама

реклама

prorock Концерт у рамках проекту «ШЕВЧЕНКО проROCK» розпочнеться у Києві, на стадіоні «Динамо» 18 жовтня, о 18-00 год.  Про це «Козацькому краю» повідомив радник голови Черкаської ОДА Андрій Кравець.

«Щойно відомий київський художник Андрій Єрмоленко закінчив роботу над новим образом проекту. Легендарного Великого Кобзаря художник зобразив у мундирі сучасного українського солдата, зі снайперською гвинтівкою у руках. Зброя підібрана максимально точно – адже слово славетного українського поета завжди по-снайперськи влучно вбивало ворогів України»... – коментує Андрій Кравець.

Захід пройде за сприяння голови Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка. Кошти, зібрані під час концерту, підуть у фонд Шевченкових земляків – батальйону «Черкаси», який нещодавно передислокований з кордону із Придністров’ям безпосередньо у «гарячу» зону АТО на Донбасі.

реклама

Коментарі  

 
0 #6 Критик 22.09.2014 16:49
Рисунок - шик, как и все, что рисует Андрей Ермоленко со времен Майдана. Кстати, революция дала толчек творчеству нескольких отличных художников в Украине. А Рассея, не взирая на ее жгучую любовь к "ДНР"-"ЛНР" так и не удосужилась разродиться искусством современного политического плаката. Только изредка слабенькие "каляки-маляки" на тему "хунты", угнетающей бедных "апалченцев" 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Каркар 22.09.2014 16:42
Ох же ж Прочерк з цими заголовками.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Дід Трохим 22.09.2014 13:16
Емблема фронту звільнення Фарабундо Марті на основі радянського герба з елементами українського декору. Можна вишивать на килимках замість оленів і лебедів. Ужос, карочі...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Укр 22.09.2014 12:35
Цитую Учень:
Є прекрасні портрети молодого Шевченка

А ще можна намалювати, коли йому "13-й минало", ге ж, "Учень"? Це Яникова фішка - що Шевченка начебто треба малювати тільки молодим і тільки в модньому спінжачку петербургського фасону. А я підтримує все-таки варіант того портрету, де на обличчі Кобзаря прописана разом з морщинами історія його життя і боротьби.
ЄРМОЛЕНКУ - РЕСПЕКТ! За ідею підтримки батальйону - теж.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Учень 22.09.2014 12:25
Є прекрасні портрети молодого Шевченка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 АТО 22.09.2014 12:25
На малюнку - британська гвинтівка Accuracy International Arctic Warfare - утричі краща від російських хлопавок.
Ех, якби справді українській армії підкинули побільше подібної зброї!..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100