реклама
Sucurity Police

реклама

Зміст вилучених листівок - подорожчання газу та проект податкового кодексу від уряду

Зміст вилучених листівок - подорожчання газу та проект податкового кодексу від уряду

Міліція наголошує, що обшук в офісі ВО "Батьківщина" у Черкасах було проведено правомірно.

Як повідомили інформагентство УНІАН у відділі зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України в Черкаській області, у понеділок о 8.05 на спецлінію "102" надійшло повідомлення про те, що будівлю в Черкасах по вулиці Роскопній, 15/1 заміновано.

На місце події терміново виїхали вибухотехніки, автомобілі МЧС і слідчо-оперативна група. Згідно з інструкцією, вибухотехніки повинні були оглянути й суміжні до вказаного будинку приміщення. Було оглянуто кілька сусідніх будівель. Міліціонери також зайшли до сусіднього приміщення, в якому знаходиться офіс партії ВО "Батьківщина".

Двері правоохоронцям особисто відкрив заступник керівника партії. Міліціянти побачили стоси листівок і наклейок, дбайливо розкладених і підписаних за кількістю районів області. Увагу правоохоронців привернув зміст листівок і те, що на листівках не було вказано ніяких вихідних даних. Заступник керівника партії був запрошений до огляду приміщення. Але, посилаючись на те, що в приміщенні може бути бомба і він боїться за своє життя, заступник керівника партії покинув офіс, йдеться у повідомленні.

Слідчо-оперативна група з фіксацією своїх дій на відео- та аудіотехніку, у присутності понятих, задокументувала даний факт. Перевірку проводить Соснівський РВ ГУ МВС в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100