реклама
Sucurity Police

реклама

Канівський тракторист, у якого стріляв київський суддя, оскаржуватиме вирок. Про це він повідомив «Газеті по-київськи». Нагадаємо, що трактористові Олександру Кучі і його другу дали по два роки умовно за те, що в них стріляв київський суддя. Але односельці збираються добиватися справедливості.

- Я обов'язково подаватиму апеляцію, хоч і надії на Черкаський апеляційний суд мало. Але я налагоджений категорично – до Києва дійду, але доведу, що я жертва, а не злочинець, – розповів виданню Олександр Куча. – Ну як же так: у мене три рази стріляли, я втратив здоров'я, одна з куль до цих пір у мене в тазу, лікарі не можуть вийняти її через загрозу паралічу, а мене засудили? Я бачив, як Вовк диригував і слідчими в прокуратурі під час досудового слідства, і, по-моєму, явно впливав на суддю. А зі свідків вислухали лише дружину Вовка і її сестру.

Другий засуджений – Володимир Лисенко, який після стрілянини в барі просидів 11 місяців в СІЗО, не коментує цю справу – і не апелюватиме – він боїться собі нашкодити.

Тим часом канівський суддя Михайло Дубинець, який розглядав справу про стрілянину в селі Бобриці, упевнений, що ухвалив справедливий вирок.

– Жодного очевидця стрілянини немає, в останню мить на вулиці виявилися лише суддя Вовк, Куча і Лисенко. Все почалося з того, що суддя Вовк разом зі своєю дружиною і її сестрою зайшли в сільський бар в Бобриці... Якщо хочуть, хай подають апеляцію, я вважаю свій вирок справедливим, а якщо засуджені апелюватимуть, не виключено, що справу повернуть на новий розгляд і висновок щодо їхньої участі може погіршитися, – підсумував канівський колега Вовка.

реклама

Коментарі  

 
+4 #5 Оксана 03.06.2011 21:11
Такі слова судді можна розцінювати як тиск і погрози. Некрасиво!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Слава 03.06.2011 19:14
Більшість наших суддів стали схожими на вовків.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 українка 03.06.2011 18:07
Щоб всі ці судді та їх *** ......................и
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 черкассы 03.06.2011 17:31
судьи-продажные ***! на кого надеятся? пора покупать .............короче я вижу власть взяла курс назад в девяностые, но сама в итоге от этого и пострадает!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 особист 03.06.2011 16:10
Вовка и Дубенца расстрелять и на этом все, за несправедливое правосудие! Это что творится возвращаются методы НКВД? КОШМАР!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100