реклама

реклама

Жителі села Потапці Канівського району намагаються відстояти право на місцевий ставок.

Водойма перебувала в оренді кілька останніх років. Рік тому строк дії договору оренди сплинув, колишній орендар помер, а його родичі продовжували й далі користуватися водоймою.

Варто зауважити, що орендар сплачував лише 2,6 тис. грн на рік за оренду водойми, доступ до неї селян був обмежений, а її стан занедбаний – ставок заріс бур’янами.

Відтак, громада вирішила давати раду ставку самостійно.

Жителі Потапців зібралися на сходку села, щоб вирішити це питання. Консультував канівчан заступник голови громадської організації «Форум розвитку Черкащини» Владислав Голуб.

За словами Владислава Володимировича, за законом родичі покійного орендаря не мають права переоформляти договір оренди, бо його просто більше не існує. За таких обставин вони мали б узяти участь у конкурсі за право оренди водойми. Таку ж участь може взяти і комунальне підприємство, яке хочуть створити жителі села. 


Адвокат пообіцяв сприяти і відстояти в суді право громади самостійно вирішувати, кому господарювати на їхній землі.

– Часи, коли можна було вирішувати справи через домовленості у кабінетах чиновників, через Тулуба, вже минули, – зазначив Владислав Голуб. – Питання оренди вашого ставка перебуватиме на моєму особистому контролі. Необхідно провести його експертну оцінку, а по тому провести конкурс на найкращого господарювальника.

реклама

Коментарі  

 
+1 #8 все достало 01.10.2014 22:22
http://antikor.com.ua/articles/6211-vladimir_bondarenko_vzjal_v_zamestiteli_vladislava_goluba__zjatja_bjutovtsa_sergeja_soboleva

ха "молодий та перспективний " депутат "Чтобы начать курировать деятельность важнейших департаментов КГГА Владиславу Голубу оказалось достаточно жениться на дочке БЮТовца Сергея Соболева." от так ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 все достало 01.10.2014 22:09
На мою думку цей Голуб птиця із золотим пометом, знаем таких, зараз допоможем, а потім це все перейде до рук славнозвісного депутата. Він сам міг підмовити громаду села дав їм трохи грошенят, ті зараз і байкотують, а потім по тихому зробить приватну власність з ставка, і доступ громади буде тільки до забора)). Та і на скільки я пам`ятаю коли ми їздили з кумом на рибалку місцеві там купалися, ніхто нікого не прогвняв. А на рахунок "заріс бур'яном там тільки комиш, для рибалки то шо треба. Так шо надо тому депутату їхати на АТО і там підтримувати наших хлопців а не .....й (вибачаюсь) займатися
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #6 Василь 29.09.2014 16:27
МоЦитую Здрастє:
Нехай адвокат краще розкаже, що з однією вудкою можна ловити на будь-якій водоймі.


А от Саша Коротков про такий закон не знає. І ложив він на вас, і бачив в гробу у білих тапках. Приїжджай в Гордашівку на Одірванку, з однією вудкою - провєдьом експеріМЕНТ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Здрастє 29.09.2014 15:25
Нехай адвокат краще розкаже, що з однією вудкою можна ловити на будь-якій водоймі. А загалом -
- "пообіцяв сприяти і відстояти",
- "перебуватиме на моєму особистому контролі",
- "Необхідно провести його експертну оцінку", - це як при комуністах було: "мы по-этому вопросу владеем обстановкой".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 експерт 29.09.2014 14:51
Ця молода людина зареєстрована кандидатом у народні депутати по виборчому округу 197 .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Фотограф 29.09.2014 14:41
Этот голубь с "Батькивщины" залетел в Канев???

Бо сильно в духе Йули Тимошекно -
- "пообіцяв сприяти і відстояти",
- "перебуватиме на моєму особистому контролі",
- "Необхідно провести його експертну оцінку".

Йуля тоже сейчас так с телевизера за народ переживает, прямо как чайка об землю бьется.
- "Нада с Путиным с позиции силы вести переговоры" - а в 1999 так с какой позиции силы Тимошенко подписала с тем же Путиным такой газовый договор, что сегодня Украины скоро без штанов..сори, без трусов останется.
- "Нада срочно вступать в НАТО" - интересно, а чем она Тимошенко занималась с 2004 по 2010 год??? Будучи Премьером??? ездила по Европам, наряды меняла каждый день по 5 тыс.у.е., ПОЧЕМУ она тогда этим не занималась? Или сейчас задача попасть в В.Раду и снова отхватить какую-то должность?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 незнайка 29.09.2014 14:17
Голубе У семи нянек дитя без-решил подзаработать?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Прокурор 29.09.2014 13:59
Адвокат д..ний)))))) Якщо є власник і він орендував, потім помер, то право власності переходить до родичів... Дурить адвокат.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100