реклама

реклама

Танцювальний колектив естрадного танцю «Еліт» Шполянського районного Будинку культури взяв участь у VI Всеукраїнському вокально-хореографічному конкурсі «Твій Шанс», який проходив 26-27 вересня 2014 року в місті Луцьк.

У хореографічному номері брали участь діти однієї вікової категорії – основний склад колективу, старша група, які виконали хореографічну композицію «Афро-джаз».

У складі журі конкурсу були провідні діячі культури та мистецтв, висококваліфіковані спеціалісти в галузі хореографії та вокалу, керівники професійних хореографічних та вокальних колективів, мистецтвознавці, фахівці в жанрі хореографії та вокалу, зірки українського та зарубіжного шоу-бізнесу. Головою журі з хореографії був Франциско Гомес. Оцінювання відбувалося за 10-бальною системою.

Журі визнало танцювальний колектив естрадного танцю «Еліт» Шполянського районного Будинку культури (керівник Леся Осадчук) дипломантом першого ступеня у віковій категорії (14-19 років). Колектив нагородили дипломом та пам’ятними подарунками від спонсорів конкурсу.

Спонсорами поїздки був відділ культури і туризму Шполянської районної державної адміністрації та батьки учасників колективу, інформують у відділі з суспільно-політичних питань, регіональної та інформаційної політики Шполянської РДА.

Довідка

VI Всеукраїнський вокально-хореографічний конкурс «Твій Шанс» є пошуком нових форм та особливостей хореографічного та вокального жанру, де кожен учасник, колектив має змогу продемонструвати розмаїття своїх творчих здобутків.

Організатори конкурсу – Продюсерський центр «Твій Шанс».

До участі у конкурсі запрошувалися дитячо-юнацькі аматорські хореографічні та вокальні колективи, хори (виконавці) України та країн СНД, учні (вихованці) загальноосвітніх шкіл, професійно-технічних і позашкільних навчальних закладів культурно-мистецького напрямку, студенти вишів.

Програма конкурсу включала всі стилі хореографії та вокалу. Колектив-учасник виконував один хореографічний або вокальний номер в обраній віковій категорії.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100