реклама
Sucurity Police

реклама

Працівники Державної податкової інспекції у м. Черкасах, їхні діти, а також ветерани податкової служби у Всеукраїнський день бібліотек, який відзначається в останній день вересня, відгукнулися на запрошення центральної міської бібліотеки ім. Лесі Українки зібратись на Театральній площі та прочитати вголос вірші Тараса Шевченка.


Найменшій учасниці було лише 4 роки, а найстаршій – 64 роки, інформують у прес-службі ДПІ в місті Черкасах.

Усі прийшли у вишиванках, які були офіційно заявлені як дрес-код заходу, та практично кожен читав безсмертні вірші поета напам’ять.

4-річна Іринка сказала, що вона дуже любить Україну і дуже хоче, аби війна швидше припинилась і дні стали світлими та сонячними, і щоб назавжди прийшов мир.

– Коли я дізналась про цю акцію, то дещо вагалась: чи зможе наша дитина перед публікою продекламувати вірш. Але це було даремно. Моя дитина настільки захопливо та наполегливо вчила вірш, так старанно вбиралась у вишиванку та вінок, що навіть я здивувалась. І, на мою думку, дуже добре, що з самого раннього дитинства наші діти читають вірші Великого Кобзаря та розуміють, скільки страждань та випробувань випало і продовжує випадати на долю українського народу, але це його ще ніколи не зламало, – зазначила мама Іринки Наталія.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Платник податку 01.10.2014 18:52
Працівники фіскальної служби у робочий час мали б читати податковий кодекс, а у вихідний день можна і Шевченка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 дувш 01.10.2014 18:36
ладно вже ветерани,а тим останнім немає що робити,любителі поезії.багатенько їх
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100