реклама

реклама

Учора до Смілянського міського відділення міліції звернулась 33-річна місцева жителька із заявою про те, що в період з 21.00 до 23.00 по вулиці Толстого, від будинку №27, невідомі особи незаконно заволоділи автомобілем «ВАЗ-2107».

Отримавши повідомлення, правоохоронці одразу виїхали на місце події. Під час спілкування з жінкою було встановлено, що близько 9-ї години вечора її чоловік залишив автомобіль біля їхнього будинку. Машина була незачинена. Ключі від машини та документи залишились всередині автомобіля.

Через деякий час до них завітав кум і попросив з’їздити у справах у Кам'янський район. Чоловік одразу зібрався і поїхав на машині кума, а коли вони повернулися, то «ВАЗа» вже не було. До розшуку цього автомобіля негайно було залучено весь особовий склад Смілянського ВДАІ і вже за годину автомобіль було знайдено.

За неймовірним збігом обставин, злодій проїжджав на краденому авто по цій же ж вулиці біля сусіднього будинку. Помітивши правоохоронців, він одразу почав тікати, але, зрозумівши, що це даремно, покинув транспортний засіб, а сам втік городами.

Пошуки злочинця тривають, інформують у прес-службі ДАІ області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Автолюбитель 01.10.2014 20:18
Працівникам ДАІ спортом потрібно займатись, а не тільки роз'їжджати на автомобілях.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100