реклама

реклама

Нині в місті завершується ремонтні роботи з усунення пошкоджень на теплових мережах, які трапились під час проведення гідравлічних випробувань.

На сьогодні вже проведено чотири етапи гідравлічних випробувань теплових мереж ВП «Черкаська ТЕЦ» та КПТМ «Черкаситеплокомуненерго», які охопили мікрорайон «Митниця», вул. Сєдова, П. Комуни, О. Дашкевича, Благовісну, Леніна, Піонерську, Пастерівську, Б. Хмельницького, Р. Люксембург, центральну частину міста, райони молокозаводу, Залізничного вокзалу та Південно-західного району, – розповіла заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Алла Грохольська.

За її словами, під час проведення гідравлічних випробовувань тепловики виявили 95 пориви на магістралях «Черкаської ТЕЦ», з яких ліквідовано вже 93. Також 237 пориви виникли на мережах КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» (із них 7 поривів на відомчих мережах), з яких ліквідовано – 219.

Алла Олександрівна повідомила, що буквально вчора працівники «Черкаської ТЕЦ» виявили значне пошкодження магістральної мережі, діаметром 500 мм по вул. 30-річчя Перемоги, 40. Нині там ведуться роботи з розкопки ґрунту, аби усунути пошкоджену ділянку, інформують у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

– Крім цього, сьогодні планується завершити роботи на тепломагістралі по вул. Сєдова, 82, – відзначила Алла Олександрівна.

За її словами, вже найближчим часом ремонтні роботи з усунення пошкоджень на теплових мережах будуть виконані, аби в оселях усіх черкащан вчасно розпочався опалювальний сезон і було тепло.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 незнайка 01.10.2014 16:34
Кому ты грузишь? Латать дырки в трубах и воду греть в трубах-это про разное Различаешь?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100