реклама

реклама

Служби утримання будинків у Черкасах вже підготовили до початку опалювального сезону майже всі житлові будинки комунальної форми власності. Аналогічну роботу здійснюють КП «Черкасиводоканал», «Черкаситеплокомуненерго» та «Черкаська ТЕЦ». Приміром,  КП «Черкаситеплокомуненерго» вже завершило роботи з поточного ремонту в 35 котельнях та 82 центральних теплових пунктах.

– На котельнях та ЦТП виконані роботи з відновлення технічного стану котельного, насосного, тепловикористовуючого обладнання, обладнання хімводопідготовки та контролю і автоматики, – пояснив перший заступник директора департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради Олександр Риджаніч.

За його словами, у зв’язку з ситуацією щодо припинення подачі газу на Україну, зараз вивчається питання заміни газу на альтернативні види палива на котельнях. А також розроблено ряд заходів щодо економії блакитного палива. Зокрема, передбачається встановити в котельнях по вул. Я. Галана, 4 і бульв. Шевченка, 176 котли, що працюють на пелетах, інформують у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

Крім цього, до кінця поточного року КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» планує ввести в експлуатацію когераційні установки на котельнях: по вул. Онопрієнко, 8, вул. Красовського, 10 та вул. Сумгаїтській, 13.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Loki 02.10.2014 15:38
Holzpellets - комбикорм в гранулах. Теплотворная способность аж до 5 кВт/ч. Прикольная вещь. Можно стать заикой, когда неожиданно пылесос начинает засасывать гранулы из лаґера в расходный бункер котла. Всё пашет на автомате, даже золу котёл сам у себя выгребает. НО! Если в пристройку-бункер попадёт вода!! По началу кой-хто в келлерах бункер встраивал. До наводнений! Дома пришлось строить по новой((.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Таки да 02.10.2014 09:42
передбачається встановити в котельнях по вул. Я. Галана, 4 і бульв. Шевченка, 176 котли, що працюють на пелетах, інформують у прес-службі Черкаського міськвиконкому. ВИ ЧТО, ИЗДИВАЕТЕСЯ?! ДВА МЕСЯЦА НАЗАД ОБ ЄТОМ ПИСАЛИ И ОПЯТЬ ЛАПШАЕТЕ,А УСТАНАВЛИВАТЬ-ТО КОДА БУДУТ? НА КИТАЙСКУЮ ПАСХУ?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 незнайка 02.10.2014 09:36
Сколько заготовлено на зиму топлива и с какой теплотворной способностью? Где это хранится? Кто несет ответственность за сохранность? Горожан неразумными считаешь?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 дувш 02.10.2014 09:18
пелехи - це що
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100