реклама

реклама

Цього літа в селі Леськи, що на Черкащині, у мальовничому місці біля Дніпра відкрився табір для відпочинку дітей під назвою «Холодноярська республіка».

Ініціатором його створення є голова Громадської ради при УМВС України в Черкаській області Іван Мороз, який водночас очолює Черкаське відділення Української секції Міжнародної поліцейської асоціації. І він же був і директором табору «Холодноярська республіка», який особисто доклав чимало зусиль для забезпечення функціонування нового закладу.

Добре продумана програма виховних та культурних заходів «Холодноярської республіки» сприяє патріотичному вихованню і всебічному розвиткові школярів. Тут упродовж табірних змін проводились змагання, воєнізовані ігри, конкурси, вікторини, дискотеки, екскурсії.

Іван Мороз має честь запросити всіх вихованців табору та їхніх батьків на дружню зустріч «холодноярівців», приурочену відзначенню великого православного і козацького свята Покрови. Зустріч відбудеться 18 жовтня, о 11.00 на території табору «Холодноярська республіка», с. Леськи, Черкаський район, Черкаської області.

Контакти 050-464-88-31, 066-772-46-74.

Контактна особа Мороз Іван Якович.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 www 02.10.2014 11:15
Такі табори потрібно відкрити по всій області.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100