реклама

реклама

Напередодні Всесвітнього Дня паліативної та хоспісної допомоги у Черкаському обласному художньому музеї четвертий рік поспіль стартував проект, присвячений темі розвитку та удосконаленню паліативної та хоспісної допомоги на Черкащині.


Заходи проводяться за підтримки Міжнародного Благодійного фонду «Відродження» у рамках програми «Паліативна допомога – справа кожного!»

У проекті, що має назву у цьому році:«Кожна мить життя безцінна!»,було поєднано виставку студентських плакатів, дитячих малюнків,фотографій Ігоря Єфімова з роботою тематичного семінару.

В обговоренні проблеми взяли участь радник губернатора Черкаської області з економічних питань Андрій Бєляков, обласний позаштатний спеціаліст з питань паліативної допомоги Головного управління охорони здоров’я та медицини катастроф ЧОДА Тетяна Гончаренко, Голова Благодійного фонду «Лицем до лиця»Сергій Псюрник. Також виступили: заступник головного лікаря Черкаського обласного онкологічного диспансеру Ігор Гайдай, завідуюча онкогематологічного відділення Черкаського обласного онкологічного диспансеру Ірина Іванова, лікар онколог-гінеколог Черкаського обласного онкологічного диспансеру, член робочої групи проекту Ольга Палійчук, Протоієрей отець Олег та інші.


Головний меседж проекту: «Благодійність – справа кожного!»об‘єднав громаду навколо проблеми та шляхів її вирішення.

По завершенню виставки кращі дитячі роботи будуть подарованідитячому відділенню Черкаського обласного онкологічного диспансеру та дитячому відділенню паліативної та хоспісної допомоги.

Про це інформують організатори.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Виборець 02.10.2014 15:18
А в цей час людей Псюрника били в Драбівському районі за підкуп виборців. Який багатогранний діяч. ПРОЧЕРК, не доцільно об"єднати дві новини в одну?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100