реклама

реклама

У Черкасах завершується  третій  набір на курси  підвищення кваліфікації менеджерів-управителів житлових будинків. Навчання розпочнеться з 15 жовтня цього року і триватиме три місяці до 15 січня 2015 року.   Фахова підготовка здійснюватиметься двічі на тиждень з 16-00 у приміщенні  Центру післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки Черкаського державного технологічного за адресою: бульв. Шевченка, 460, ( корпус 2) каб. 230, 240. Після проходження навчання випускники курсів отримають сертифікат державного зразка про підвищення кваліфікації.

Фахівець відділу сприяння ОСББ Черкаської міської ради Любов Іващенко розповіла, що  попередні два набори на ці курси засвідчили зацікавленість черкасців таким навчанням. За останні роки, приміром, вже близько п’ятдесяти жителів нашого міста підвищили свій професійний рівень знаннями у сфері господарювання у житлових будинках.

Курси розраховані на голів, членів правління та інших фахівців ОСББ або організацій, чия діяльність пов'язана з управлінням та обслуговуванням житлового фонду. А також – власників житлових будівель, що бажають створити ОСББ, взяти благоустрій та управління будинком у свої руки. Загалом курс корисний як для початківців, так і для досвідчених фахівців в галузі управління багатоквартирними будинками.

Тим паче таке навчання  дає можливість поспілкуватись зі своїми колегами по роботі, поділитись досвідом та проблемами. А також під час теоретичних та практичних занять з педагогами розв’язати актуальні питання життєдіяльності будинку.

Адже для навчання практичній взаємодії з підприємствами та установами сфери ЖКГ на ці курси в якості викладачів запрошуються представники організацій та установ, які безпосередньо задіяні у сфері надання послуг мешканцям багатоквартирних житлових будинків. Це, зокрема, – керівники діючих ОСББ, надавачі комунальних послуг, інспектори, бухгалтери, інженери.

Вартість  повного  тримісячного навчального  курсу складає близько 900 гривен. До речі, оплата може здійснюватись і помісячно. У навчальну групу  буде набрано 25 слухачів. Тож охочим до нових знань слід поспішати, аби встигнути  записатись на курси.

ТЕЛЕФОНИ ДЛЯ ДОВІДОК:

Для попередньої консультації: 32 00 78 (відділ сприяння ОСББ);

Для запису на навчання:  71 00 84 (ЦПОДП ЧДТУ).

Про це інформує прес-служба міськради.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 незнайка 02.10.2014 16:51
Гарантия трудоустройства кем предоставляется ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100