реклама

реклама

Огидною і потворною політичною корупцією називає дії Центрвиборчкому щодо недопущення Миколи Булатецького до виборів український журналіст Юрій Бутусов. Про це він пише у «Фейсбуці».


«При президентові Януковичу ЦВК не посміла не зареєструвати Булатецького, тоді влада фальсифікувала вибори. А зараз нахабно і без жодної пошани до закону і до совісті Булатецького просто до цих виборів не допустили. Тобто зараз після Майдану зроблено те, на що влада не наважилася при «антинародному режимі», – пише Юрій Бутусов.

«Не допускають одного з самих послідовних опозиційних політиків, активного учасника Майдану. Не допускають на округ, де він балотувався чотири рази підряд, і завжди все було в порядку з документами! Якщо Булатецького не зареєструють, в Черкасах буде нова Врадіївка. У Булатецкого і всіх чесних людей буде не просто моральне право - а обов'язок зірвати вибори.

Позорище якесь! Є влада в Києві взагалі? На Банковій хтось взагалі цікавиться таким, що відбувається в країні? Або треба стріляти, спалювати, висаджувати? Я просто не можу повірити, що це відбувається. І не можу повірити, що всім, хто ухвалює рішення, на це наплювати», – зазначив Юрій Бутусов.

реклама

Коментарі  

 
0 #14 Библиограф 07.10.2014 09:13
Цитую Razin:
Не накаркайте! За Булатецького ніхто не піде війною.Він сам винен своїми безкінечними метаннями.У нього є одна подружка - Люба Майборода.За останні 25 років вони вдвох змінили по 25 партій,а тепер хнаходяться у розбитого корита.Треба було читати казочки в дитинстві,там є істина!


Любов Майборода: «Партії – тимчасові. Майборода – вічна»
В номері: 2011 №24 від 15 Червень, 2011, 9:35
– Чому ви часто змінюєте партії?
– Вісім років я була в демократичній партії – її вже немає. Ви хочете, щоб і Майбороди не було? Друга партія «Реформи і порядок». Її також практично зараз немає. Майбороді ВМЕРТИ з цією політичною силою? Із БЮТ мене виключили, як і з «Нашої України». Чотири роки я є позапартійною. Партії – це тимчасове явище...
– Говорять, що Сергій Одарич використовує Вас як рупор для критики Тулуба…
– Всі ми одне одного використовуємо: нема вічних друзів, є вічні інтереси. Найважливішим для мене є депутатство
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #13 Razin 06.10.2014 17:42
Не накаркайте! За Булатецького ніхто не піде війною.Він сам винен своїми безкінечними метаннями.У нього є одна подружка - Люба Майборода.За останні 25 років вони вдвох змінили по 25 партій,а тепер хнаходяться у розбитого корита.Треба було читати казочки в дитинстві,там є істина!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #12 Фотограф 06.10.2014 14:30
НЕ ДАЙ БОЖЕ ЗНОВУ

1616.07.2013, 12:09 ПРОЧЕРК
Сьогодні учасники акції Об’єднаної опозиції Черкащини рушили пішою ходою з Соборної площі обл центру на Київ щоб підтримати врадіївських протестувальник ів
Колона на чолі з головою обл організації «Батьківщина» А Бондаренком двома незатвердженими народними депутатами від Черкащини Л Даценком та Миколою Булатецьким вирушила з Соборної площі Черкас до Києва аби 18 липня долучитися до Всеукраїнського протесту

За словами Булатецького, у Каневі він взагалі не пив а ночувати поїхав додому
– Наприклад, коли я там їв кашу, до мене підсів провокатор і почав провокувати, щоб я йому по морді в’їхав! У мене таке бажання було, але це могло б поставить під сумнів ходу
– Вони дослідили про дівчат які намагалися мене звабити…Чи я їх…Бог його знає Я будь-яке бажання жінки бажаю задовольнити Хоче вона сісти – сідай! Хоче на двадцятці – на! Я підпишу Ну а як? Це ж життя! прокоментував Булатецький
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #11 Таки да 06.10.2014 14:26
Булатецкий, вечный ты наш ... опоЙцизионер........................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #10 Патріот 06.10.2014 13:44
Бутусов класний журналіст і військовий експерт,але тут або він не в темі,або М.І. прибрехав мальха..Здувся Булатецький,спр авжні дії,Майдан і війна,показали, крім кричати,ні Булатецький ні решта опозиції,не можуть...Час змінився,герої теж.Час бутафорних минув.Тепер не Булатецьким займатись треба,а пильнувати щоб Жуковська Фірташа лобіювати не пролізла.О....емось на 194-му знову.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #9 Loki 06.10.2014 13:36
З.Ы. Бихевиористы проводили однажды сравнительный эксперемент. Крыса и человек пускались в прохождение лабиринта, без обьяснения, что будет дальше. После успешного прохождения, получали награду - крыса своё любимое лакомство опарышей, человек - харошую денежку в купюре. На старте: крысу надо было N-раз принудительно тыкнуть в пробег, чтобы она сама начала бежать за вознаграждением . Человек - с первого раза, схватил купюру и уже снова в лабиринте. И так К-раз. После этого вознаграждение убиралось эксперементатор ами и уже никогда не могло быть возвращено в будущем. Крыса - пару раз пробежала, пусто! И рвонула искать новые пути поисков пропитания. Человек - снова и снова шёл в лабиринт, "анализировал", "искал, что не так",..., но снова шёл и шёл за денюшкой, которой уже там никогда не могло быть по умолчанию. Кто адаптивнее в природе? Сейчас время войны, а на войне вообще, ходить всегда одним путём-верная смерть! Новая дорога полна не только опасностей но и многих удивительных решений.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #8 ТаНуНа 06.10.2014 13:25
Якесь маразматичне порівняння. Врадіївка - символ бунту проти мєнтів, які згвалтували жінку і намагалися її спалити та тих, хто цих мєнтів покривав. Географія дуже чітка: у Врадіївці сталося - у Врадіївці й повстали. А з чого взяв цей Бутус столичний, що якщо у його Києві ЦВК "запороло" Булатецького, то в Черкасах треба з поламаних лавочок ліпить барикади і влаштовувать погроми тих, хто нижчий 160 см? Чим взагалі співставна тодішня ситуація у Врадіївці з нинішніми пригодами Булатецького? Хоча свинство у тому, що його зняли з виборів, таки є. Думаю, хто над цим потрудився насправді, він добре знає - і вже давно шкодує, що колись вдягав майку-саморобку на захист тієї "партєйки по інтєрєсам" ;)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #7 Василь 06.10.2014 12:57
Порох дивить на Булатецького як на "натуральні добрива"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 Василь 06.10.2014 12:54
Черкаси - це відстійник тих, хто по якійсь причині не зміг закріпитися в м. Київ. Їдуть в Черкаси і забувають свою мову та розмовляють на мові окупанта! Вони маму рідну ПРодадуть за тридцять кошерних срібляників! Там буде Врадіївка тільки тоді, коли це буде вигідно Фірташу або Коломийському. Тільки так
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+32 #5 Моня Биберман 06.10.2014 12:50
Как всегда дико извиняюся, а хто такой этот пророк Бутусов шоб пророкувать от имени черкасщан? Вот я как черкасщанин уверен, шо ниче не будет, бо этот субъект политического права утомил всех еще в майке "ЙУЛИВОЛЮ"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100