реклама

реклама

Черкаські розробники .klatz Дмитро Гончаренко та Роман Яровий збирають $ 140 000 на перший український смартвотч.

Дмитро Гончаренко та Роман Яровий анонсували свій концепт ще в квітні 2014 року, однак не поспішали запускати кампанію, поки не буде готовий прототип. Продукт .klatz принципово відрізняється від годинника, які пропонують топові бренди на кшталт Apple, Samsung та інших, зазначає AIN.UA.

У .klatz «розумний» не тільки циферблат, але й ремінець. На екран смартвотча виводяться різні повідомлення, як це передбачено в уже існуючих моделях (український смартвотч сумісний з мобільними пристроями на iOS і Android), однак .klatz можна використовувати не тільки як годинник, але і як телефон – для здійснення дзвінків і обміну текстовими повідомленнями. А якщо пристрій знято з руки, він продовжує працювати, як годинник і будильник.

Спочатку розробники .klatz планували запускати кампанію на Kickstarter, проте в результаті все-таки вибрали Indiegogo. 

– На це є кілька причин: продукти на Indiegogo збирають не менше, ніж на Kickstarter, при цьому сама система простіше і більш дружня до користувачів. Ну, і тут ми гарантовано потрапимо в розсилку і на першу сторінку, в той час як на Kickstarter можна і загубитися, – пояснив AIN.UA СЕО .klatz Дмитро Гончаренко.

Смартвотчі планують виготовляти в різних кольорах і розмірах, оскільки ремінець є продовженням екрану і не регулюється. Цікаво, що розробники обіцяють, як мінімум, тиждень дуже активної роботи .klatz без підзарядки. За їхніми словами, такий тривалий заряд забезпечується акумулятором 600 МА для браслета розміру М і 1200 МА для браслета XL. А ще творці анонсували в .klatz функцію відстеження жестів і голосове управління для Siri і Google Now.

Виконано .klatz в стильному мінімалістичному дизайні. У браслета цільний алюмінієвий корпус та LED-екран з роздільною здатністю 12 * 32 мм. Легкий, але міцний алюмінієвий корпус захищає .klatz від подряпин і пошкоджень. Внутрішня поверхня браслета виконана з гіпоалергенних матеріалів.


реклама

Коментарі  

 
+4 #3 блин 20.10.2014 18:48
нах нада????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Василь 20.10.2014 18:18
Нафіг воно треба :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Дід Трохим 20.10.2014 11:02
То шо кулібіни єсть - канєшно зашибісь, одако дорогувата цибулина получається.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100