реклама

реклама

Черкащанин Олександр Науменко привіз чотири нагороди – золото, два срібла та бронзу – із чемпіонату світу за версією FSKA, що проходив у Піренеях (Португалія), інформує «Черкаський спорт».


Своїми виступами Олександр Науменко підтвердив свій високий клас та захистив звання чемпіона.

У свої 23-роки спортсмен вже чотириразовий чемпіон світу. На 16-му чемпіонаті світу Олександр Науменко не опустив планку, виборовши медалі різних ґатунків. Так, у командному куміте Науменко став чемпіоном світу, два срібла виборов у особистому куміте та особистому ката. Бронза підкорилася в абсолютній категорії.


Загалом у змаганнях взяло участь 800 спортсменів з усього світу. Україну представляло 30 спортсменів, єдиним черкащанином з них був саме Науменко. Якісний виступ Олександра допоміг збірній посісти підсумкове друге місце на чемпіонаті.

За словами каратиста, найбільше досягнення, яким він пишається, – особисте ката. Адже раніше Олександр Науменко не здобував нагород у цій дисципліні.

– Чемпіонат був дуже складний і цікавий водночас. Представництво було максимально широке та серйозне. Традиційно дуже сильно виступили португальці, які цього разу змагалися вдома й стали чемпіонами. Ми також показали гарний результат, стали другими, як і минулого року. Для мене найскладніше далася медаль в абсолютній категорії та в особистому ката. Минулого року в ката я не потрапляв на п’єдестал, а цього разу вийшло. Вважаю, що це – хороший результат, – ділиться враженнями чемпіон світу Олександр Науменко.


Після цього Олександр готується до всеукраїнських стартів. 8-9 листопада черкаські каратисти вирушать на кубок України з карате. А більш рейтингові змагання чекають на Олександра Науменка вже взимку, тоді в Черкасах відбудеться міжнародний турнір з карате, також спортсмена запрошують на Кубок Азії, який відбудеться в січні.

А нині Олександр Науменко тренує зовсім юних каратистів. Спортсмен запрошує до своїх груп дітей від 5-ти років і старше. Заняття проходять у 9-ій гімназії, ЗОШ №20 та у головному клубі «Бушидо» на вул 30 років Перемоги. Тел. Олександра Науменка 093-315-48-93.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 черкащанин 21.10.2014 00:42
Молодец!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Майдан 3 21.10.2014 00:35
Респект
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100