реклама

реклама

22 жовтня у рамках туру на підтримку нового трилера «Жорстоке небо» в Черкасах побуває  модний нині  український прозаїк Максим Кідрук. Це перший в Україні роман про українську авіацію. Зустріч з автором відбудеться о 18. 00 год. у Черкаському художньому музеї.

Всі бажаючі зможуть насолодитися спілкуванням із молодим і цікавим письменником, автором першого в Україні технотрилеру, послухати про особливості створення трилера, поставити питання, придбати книжку.

У третій книзі, написаній в улюбленому для письменника жанрі трилеру, багато несподіванок, цікавих поворотів і навіть трохи драми. Зі слів автора, вперше головним героєм його роману стала жінка. Така собі матуся двох хлопчиків, батько якої конструює літаки. А в центрі технороману – авіакатастрофа, і літак – українського виробництва.

Дізнавшись істинну причину аварії, жінка постане перед нелегким вибором: зберегти славу батька-проектувальника чи убезпечити авіакомпанію від подібних катастроф у майбутньому.

У трейлері до “Жорстокого неба” використані справжні аудіозаписи із “чорних скриньок” пілотів, які потрапили в авіакатастрофу.

Це третій приїзд Максима Кідрука до нашого міста. Черкасці встигли познайомитися з письменником-мандрівником на презентаціях його книг «Бот», «Твердиня».

У свої 30 років він відвідав 31 країну, побувавши на всіх континентах, окрім Австралії та Антарктиди. Автор 14 книг. У 2009 році Максим Кідрук став першим зареєстрованим українцем на острові Пасхи.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100