реклама
Sucurity Police

реклама

– У мене складається враження, що департамент житлово-комунального комплексу, а саме – його директор Андрій Наумчук та начальник управління вуличної інфраструктури Сергій Отрешко  – свідомо створюють колапс  в місті з неможливістю в подальшому здійснювати прибирання снігу, – наголосив міський голова Сергій Одарич сьогодні на прес-конференції.

За його словами, цікаво, що більшості  приватних структур (що виграли тендери, на основі яких здійснюють ремонти та  надають різноманітні послуги місту) практично стовідсотково з міського бюджету оплачуються роботи. Тоді як  ПП Лисенку, який  прибирав сніг, тротуари  та проїжджу частину цьогоріч  у зимові та весняні місяці, донині сплачено лише близько сорока відсотків.

– Наумчук та Отрешко свідомо не проводять оплату робіт цьому підприємцю, виконаних ще пів року тому. Тоді як зараз  він не може закупити навіть соляно-піщану суміш, аби  посипати місто, якщо випаде сніг, – зауважує міський голова.

А також припускає, що серед мотивів такої поведінки зазначених чиновників є послідовні дії, аби підірвати авторитет міської влади і особисто міського голови. Адже якщо з настанням холодів і сніговими опадами місто не буде прибиратись – містяни нарікатимуть, звісно, на міського голову.

Не виключає Сергій Одарич, що причиною такої бездіяльності є й більш банальні фінансові інтереси з  боку посадовців департаменту ЖКК. Можливо, ті очікують хабара від підприємця,  натомість, обіцяючи здійснити бюджетне фінансування  за виконані роботи.

Міський голова наголосив, що  за його дорученнями  нині в міськвиконкомі триває ретельна робота  з виявлення подібних фактів, кожен з яких буде переданий правоохоронним органам для подальшого реагування.

Про це інформує прес-служба МВК.


реклама

Коментарі  

 
+10 #11 федор принципиальный 23.10.2014 08:39
ОДАР САМ ЛИЧНО ЭТИХ ЛЮДЕЙ УСАДИЛ В КРЕСЛА,НА КОГО ОН ЖАЛУЕТСЯ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #10 стабилизец 23.10.2014 07:45
Вот же достал, не мэр, а филиал статуправления. Такое очучение, что и не баллотировался вовсе, а словили, в логово врага сволокли и к креслу привязали. Таперича всю каденцию бум слушать жалобы на врагов и похвалы "партнерам".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #9 Котий ПИЛАТ 23.10.2014 07:40
"він не може закупити навіть соляно-піщану суміш"
Какая "соляно-піщана суміш", если он уже два года посыпает шлаком!!!!!!!!! !!!
Меньше бы приписок и меньше бы денег надо было бы платить.
И разобраться с ценой на эти услуги!!!!!!!!! !!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #8 бильда 23.10.2014 06:42
плохому танцору ізвєстно що мішає
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #7 незнайка 23.10.2014 03:35
Не надо на зеркало пенять коли рожа крива! Мискантусом водостоки забиты на городских улицах в дождь? Или в речпорту некому канавку 20м прокопать от места разворота троллейбусов?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #6 Черкаси 22.10.2014 22:50
Коли козятинська Жу. доведе Водоканал до банкрутства і його придбає Фірташ,на платіжки можете і не дивитись,вішайт есь одразу!!!Вода потече "золота".Д...стан хімічний,дообир ались..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Черкаси 22.10.2014 22:46
Ось вам РигоЖуковська,о сь вам "Рідне ригомісто".Черкаси можуть лишитися без води.Ось ці очисні споруди приймають стоки з усіх Черкас. Ці очисні споруди – державні. Однак у безстроковій оренді в "Азоту". Досі він на власний розсуд вирішував, скільки коштує користування ними.(Фірташ вирішує)Хімічне підприємство закидає комунальному борг у 23 мільйони гривень за очищення стоків. Та в суді виявилося, що в "Азоту" взагалі не було ліцензії на таку діяльність і його тариф не був затверджений профільною Нацкомісією. Усі договори там теж вважають не чинними, але 23 мільйони "Азот" таки має отримати від "Водоканалу". (цікаво,договор и недійсні,а борг є,гарний суд)"Черкасиводокана л" оскаржило постанову до Вищого господарського суду.Іван Сухарьков:"Рідного міста" будет ставить вопрос о взаимоотношения х КП "Водоканал" и ПАТ "Азот" на комиссии ЖКХ и сессии".Якщо суд таки стане на бік "Азоту", Черкасам може загрожувати водний колапс.Дякуємо АЗОТовцям,обрал и тьотю "добру",Козятин її місто.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Черкаси 22.10.2014 21:12
КОЛИ ЦЕЙ ВИКОНКОМ РОЗЖЕНУТЬ????СКІЛЬКИ МОЖНО,ПЯТЬ МІСЯЦІВ СИДЯТЬ РИГИ НЕДОБ...ТКИ..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 rewers 22.10.2014 21:06
Жах,який у нас боязливий мер! Скрізь вороги,,симулян ти,злодії,сепар атисти.Один чесний і роботящий - він сам.
Де Ляшко з вилами,щоб цього роботягу виколупав з теплого містечка?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Степан 22.10.2014 21:00
У Одарича всі вині,а що робить він як міський голлва? Невмієш. .... не мучай. .....!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100