реклама

реклама

17 жовтня з метою налагодження взаємодії та забезпечення координації спільних зусиль в напрямку надання соціальних послуг особам, які засуджені до покарань не пов’язаних з позбавленням волі, відбулася робоча зустріч працівників Ватутінського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з інспектором Ватутінського МП Шолянського МРВ КВІ управління ДПтСУ в Черкаській області Вітою Кругляк.

В ході зустрічі було ретельно опрацьовано Порядок взаємодії кримінально-виконавчої інспекції і центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щодо забезпечення соціального супроводу і контролю за поведінкою дітей та молоді, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, звільненні від відбування покарання з випробуванням або умовно-достроково, затвердженого спільним наказом Державного департаменту України з питань виконання покарань, міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту № 288/4322  від 28.10.2008 р.


За підсумками зустрічі учасники заходу прийшли до згоди, що заради підвищення ефективності діяльності в напрямку профілактики правопорушень та скоєння повторних злочинів в м. Ватутіне існує потреба у подальшому розвитку профілактичних програм для молоді даної категорії.

Директор МЦСССДМ Алла Чорнобай та інспектор КВІ Віта Кругляк підписали угоду про співпрацю щодо забезпечення соціального супроводу та контролю за поведінкою дітей та молоді, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, звільнені від відбування покарання з випробуванням та узгодили план спільних дій на 2015 рік.

На завершенні зустрічі Віта Олександрівна наголосила на тому, що позитивний результат у ресоціалізації неповнолітніх та осіб, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, був би неможливий без чітко налагодженого механізму співпраці КВІ та МЦСССДМ.

Про це інформує прес-служба управління ДПтС України в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100