реклама

реклама

На ПАТ «АЗОТ» завершуються роботи з підготовки підприємства до осінньо-зимового періоду. Про це повідомив Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров. Кожного року в усіх структурних підрозділах Черкаського «Азоту» розробляють програму з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період, інформує прес-служба підприємства.

«Увесь ремонтний персонал підприємства був задіяний у проведенні діагностики й ремонту комунікацій та обладнання. Протягом літа ми виконали комплекс традиційних заходів – провели ревізію запірної арматури на вузлах введення теплофікаційної води, промили системи опалення, усунули дефекти, виявлені під час гідравлічних випробувань. Також ми замінили на підприємстві ділянку колектора пожежо-господарської води, а в цеху очистки промислових і стічних вод – ділянку паропроводу», – розповідає Віталій Скляров, Голова Правління ПАТ «АЗОТ».

Нині в рамках підготовки до зими завершується ремонт котла №1 в котельному цеху. Насамперед тут уже замінили труби переднього й заднього екранів, що забезпечить кращу теплопередачу. На черзі – монтаж нових підігрівачів повітря, завдяки яким розраховують на економію електроенергії та природного газу. Всі роботи виконують спеціалісти ПП «Енергогазмонтаж».

Не менш масштабною цьогоріч стала кампанія із заміни теплоізоляції в цехах та на міжцехових комунікаціях теплових мереж – близько 6 км. Це дає змогу зменшити обсяги втрати пару в осінньо-зимовий період. Зараз працівники підрядної організації «СУ­65» ізолюють трубопровід на ділянці від управління капітальних ремонтів до цеху з виробництва аміаку А­3.

Одночасно в підрозділах товариства проходить ремонт покрівлі та заміна вікон в адміністративно-побутових і виробничих корпусах. Загалом, починаючи з 2010 р., на підприємстві відремонтували більше 120 тис. м2 покрівлі.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100