реклама

реклама

На всіх дільницях Черкащини, а це більше тисячі, заступили працівники міліції, і ще 1,5 тисячі членів громадських формувань, які будуть надавати допомогу. Про це щойно на прес-конференції повідомив начальник УМВС України в Черкаській області полковник міліції Владислав Пустовар.


Також, за інформацією головного міліціонера області, усі сім ОВК взяті під охорону, відбувається посилене патрулювання вулиць.

– На кожній виборчій дільниці буде знаходитися озброєний працівник міліції і також йому будуть допомагати місцеві громадські активісти. До повноважень працівника міліції входить охорона бюлетенів, супроводження членів комісії до ОВК. З усіма правоохоронцями проведений інструктаж. Вже сьогодні наші працівники роз’їхалися на виборчі дільниці. Очевидно, вони нестимуть службу до понеділка-вівторка, поки кожна дільниця не здасть усю виборчу документацію, – повідомив Пустовар.

Крім того, в області створений резерв зі спеціальних підрозділів міліції, які в разі чого, реагуватимуть на надзвичайні події: масові порушення громадського порядку, спроби захоплення дільниць.

Детальніше дивіться ВІДЕО.



реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Loki 23.10.2014 19:54
Полярный Лис!-С видео). На прочерке- ну не вложились в 1000 символів. Надо таки понимать, что это есть таки перебор! Признаю, тоже злоупотре_бляю. Но то, шо позволено трикстеру, то таки та и не дозволено под протекторатом можновладців! )).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100