реклама
Sucurity Police

реклама

Ефективна боротьба з корупцією є одним із пріоритетних напрямків роботи органів прокуратури Черкаської області.

Так, протягом поточного року правоохоронними органами області до суду направлено 30 обвинувальних актів про корупційні правопорушення стосовно 32 посадовців. Судами постановлено 15 обвинувальних вироків відносно 17 осіб.

Зокрема, за вчинення кримінальних корупційних правопорушень засуджено 3 працівників правоохоронних органів, 2 сільських голів, 2 керівників районних управлінь юстиції в області, заступника керівника департаменту Черкаської обласної державної адміністрації, міського голову та його заступника.

Загальна сума неправомірної вигоди, одержаної посадовцями, складає близько 400 тис. грн., з них найбільша - 40 тис. грн.

Окрім того, уповноваженими суб’єктами у сфері протидії корупції складено та направлено до суду 84 протоколи про адміністративні корупційні правопорушення, з яких органами прокуратури – 32, органами внутрішніх справ – 28, службою безпеки – 24.

За вчинення корупційних правопорушень притягнуто до відповідальності 43 особи, з них: голова Тальнівської районної державної адміністрації, перший заступник голови Уманської районної державної адміністрації та в.о. міського голови, інформує прес-служба прокуратури області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 адекватний 24.10.2014 18:35
А прокурори у нас кришталево чесні?? Щось прокурорського працівника ніхто не хотів зловити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100