реклама

реклама

Партії не мають повного контролю над окружними виборчими комісіями області. Про це щойно на прес-конференції повідомив голова черкаської обласної організації КВУ Максим Михлик.

При цьому, за словами експерта, окремі кандидати змогли забезпечити лояльний для себе склад деяких ОВК. Наприклад, певний вплив на деяких членів в ОВК №194 має Валентина Жуковська (самовисування), ОВК №197 – Владислав Голуб (Блок Петра Порошенка), ОВК №199 – Валентин Ничипоренко (нардеп, самовисування).

Максим Михлик також повідомив, що є певні застереження щодо діяльності ОВК в округах №199, 195 та 200. Незадовільна якість роботи ОВК виникає через заміну у складі комісій, які досі продовжуються і є суттєвими. Відповідно функціонування та прийняття деяких рішень та невпевненість у діях членів ОВК викликають запитання.

Деякі ОВК, а саме 200 округу, на вимоги членів ДВК замінили керівний склад, а саме голів ДВК, які були призначені шляхом жеребкування і які потім виявилися жителями Києва та інших міст України, які не мають жодного відношення до уманського округу. При цьому новопризначені голови ДВК заявляють, що з’являться тільки у день виборів.

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 ЧОО КВУ 25.10.2014 13:06
Враховуючи звернення представників 194 ОВК, заявляємо, що якщо робота ОВК в день виборів не підтвердить нашу інсайд-інформацію про вплив кандидата В.Жуковської/її штабу на деяких членів ОВК, то ми публічно про це заявимо на прес-конференції, присвяченій завершенню виборчої кампанії.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100