реклама

реклама

Згідно з даними декларацій за 2013-й рік (тих, які є відкритими) найбагатшим кандидатом Черкащини є Геннадій Бобов. Про це сьогодні на прес-конференції повідомила координатор руху «ЧЕСНО» в Черкаській області Вікторія Феофілова.

– За наданими нам проміжними фінансовими звітами найбільшу кількість грошей кандидати виртачають на друковану продукцію та оплату ефірного часу на телебаченні, – зазначила Вікторія Феофілова.

Феофілова також повідомила, що кандидатам-мажоритарникам Черкащини організацією було запропоновано підписати Меморандуми про співпрацю та добровільно відкрити повні автобіографії, майнові декларації та проміжний фінансовий звіт про надходження коштів виборчого фонду партії та їх використання. На Черкащині меморандум підписали 9 кандидатів: Бондаренко А., Габров А., Петренко О., Добровольський М., Турчиняк О., Голуб В., Овчаренко С., Фурман В., Дикун А. З цих кандидатів дані надали лише семеро. Не надали інформації відповідно до підписаного меморандума Бондаренко та Турченяк.

реклама

Коментарі  

 
+1 #8 адекватний 24.10.2014 19:16
Цитую Обираємо:
ЗАРАЗ ІДЕ МАСОВАНИЙ ,ГРАНДІОЗНИЙ ШТУРМ ТАНКАМИ І СПЕЦНАЗОМ РФ ДОНЕЦЬКОГО АЕРОПОРТУ.ДОНЕЧАН РОЗІГНАЛИ З РОБОТ І ВУЛИЦЬ. ТАМ ПЕКЛО. МОЛІМОСЯ ЗА НАШИХ ХЛОПЦІВ.ДАЙ БОГ ІМ СИЛ.ШТАБ АТО МОВЧИТЬ..

Звідкіля така інформація?? Слухав прямий єфір з Мочановим який зараз там нічого такого він не казав.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #7 адекватний 24.10.2014 19:15
[quote name="Обираємо"]Гриценко "Громадянська позиція"№27 Нікому незручний чесний полковник.Красти не дає спокійно,домовл ятись не дає,схеми викриває і оголошує..Що робити,всі громадські і негромадські рухи ,під лупою,роздивили сь повний склад партії,чисто,жо дної притензії..Лишається полковник,полко вник блін,хоч би генерала собі дав,ні полковник..Весь компромат ,який чипляли,чогось не чипляється,полк овник валить в прокуратуру і вимагає розслідувати факт його порушень,поруше нь нема...Але ж заважає Гриценко,заважа є і правим,і лівим,і центровим,такий Гриценко,та ще з партією,робить безкорисним саме перебування у корита...Але чого Громадянська Позиція балансує на межі 5%?Невже суспільству теж непотрібні чесні політики?
Крім того що скоротив армію на 300 тис. що тоді вважали доцільним бо для помаранчевих знайшов великий потенціал красти нічим Гриценко не відзначився. Міністр оборони полковник це стидоба України задекларована Ющом. Тоді і знищили армію, бо жоден військовий на це не йшов
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #6 Обираємо 24.10.2014 16:19
ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК І СИЛЬНА УКРАЇНА ПОЧАЛИ ПІДПАЛЮВАТИ ПІВДЕНЬ ПО ПРИНЦИПУ ДОНБАСУ!!! ВЛАДА БЕЗДІЄ! ОПОБЛОК ЗАСПІВАВ СТАРУ ПІСНЮ ПРО ДЄДА С ПОБЄДОЙ,9 ТРАВНЯ,ХУНТА І БАНДЕРІВЦІ(СКОР О КАЛАРАДКІ НАЗАД ВДЯГНУТЬ) ТІГІПКО ПРОПОНУЄ ЗАРАДИ МИРУ ВІДМОВИТИСЬ ВІД ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ, ЗАБУТИ СЛОВО НАТО,ЖИТИ З МОСКВОЮ.(КОРОЧЕ,ВІДМОВИ ТИСЬ ВІД НЕЗАЛЕЖНОСТІ ТА БЕСПЕКИ,ВИБАЧИТ И ВБИВСТВА І КАТУВАННЯ І РЕШТУ,ПЕВНО І САМИМ ЗА НЕСЛУХНЯННІСТЬ ВИБАЧИТИСЬ,І ЗАЛІЗТИ В КАБАЛУ)ОСЬ ТАКІ КАНДИДАТИ В ВР УКРАЇНИ!!! АГЕНТІВ КРЕМЛЯ ЗАМОВЛЯЛИ? В АССОРТИМЕНТІ ЖОПОБЛОК,ТІГІПК О,КПУ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #5 Голосував 16 січня 24.10.2014 14:49
Громадський рух “Чесно” оголосив “Політичний карантин” для тих, хто голосував за “диктаторські закони” 16 січня 2014 року http://7days-ua.com/news/hromadskyj-ruh-chesno-oholosyv-politychnyj-karantyn-dlya-tyh-hto-holosuvav-za-dyktatorski-zakony-16-sichnya-2014-roku/
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Обираємо 24.10.2014 14:23
"Опора": На неподконтрольны х Украине территориях создано несколько участковых избиркомов!!!!Б ЮТ (ЯКИЙ ПОБОЮЮЧИСЬ ФАЛЬСІФІКАЦІЙ ВКРАВ МОЖЛИВІСТЬ ГОЛОСУВАТИ АТОШНІКІВ МОВЧИТЬ,ПОРОШЕН КО МОВЧИТЬ,ВЛАДА ВСЯ МОВЧИТЬ,ТО ОТ ДЕ СЕКРЕТ ПРОХОДЖЕННЯ ВІДСОТКОВОГО БАР"ЄРА РИГАМИ ОПОБЛОКА ТА ТІГІПКА!!! РЕБЯТА ДОГОВОРИЛИСЬ???)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Обираємо 24.10.2014 13:42
ЗАРАЗ ІДЕ МАСОВАНИЙ ,ГРАНДІОЗНИЙ ШТУРМ ТАНКАМИ І СПЕЦНАЗОМ РФ ДОНЕЦЬКОГО АЕРОПОРТУ.ДОНЕЧАН РОЗІГНАЛИ З РОБОТ І ВУЛИЦЬ. ТАМ ПЕКЛО. МОЛІМОСЯ ЗА НАШИХ ХЛОПЦІВ.ДАЙ БОГ ІМ СИЛ.ШТАБ АТО МОВЧИТЬ..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Обираємо 24.10.2014 13:26
Гриценко "Громадянська позиція"№27 Нікому незручний чесний полковник.Красти не дає спокійно,домовл ятись не дає,схеми викриває і оголошує..Що робити,всі громадські і негромадські рухи ,під лупою,роздивили сь повний склад партії,чисто,жо дної притензії..Лишається полковник,полко вник блін,хоч би генерала собі дав,ні полковник..Весь компромат ,який чипляли,чогось не чипляється,полк овник валить в прокуратуру і вимагає розслідувати факт його порушень,поруше нь нема...Але ж заважає Гриценко,заважа є і правим,і лівим,і центровим,такий Гриценко,та ще з партією,робить безкорисним саме перебування у корита...Але чого Громадянська Позиція балансує на межі 5%?Невже суспільству теж непотрібні чесні політики?Чи то результат відсутності ТБ реклами?Ну нема у неолігархічної партії міліонів доларів на ТБ рекламу,за неї прийдеться відробляти,і не на користь телеглядачив.Подумайте ,переглядаючи рекламу,в проференції кому надалі вони вилізуть..Нехай хоч один представник Черкащини в Раді ,буде достойним.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 СЕЛЯНИН 24.10.2014 12:32
Хай тепер перейменуе НОВУ ДОБУ в НОВУ ВЛАДУ Оптово-отпускную цену на цукор желательно снизить
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100