реклама
Sucurity Police

реклама

У дошкільному навчальному закладі «Колосочок» Верхняцької селищної ради Христинівського району відкрили нову групу. На відкриті групи були присутні начальник відділу освіти райдержадміністрації Маргарита Білецька, заступник голови селищної ради Олександр Юрій, методист відділу освіти РДА Оксана Еременко.

Тепер ще двадцять чотири маленьких жителів смт Верхнячка почнуть готуватися до школи в комфортних умовах. Додаткова група стала шостою в цьому дитячому садку. Загалом садочок відвідує 143 дитини.

На створення групи з місцевого бюджету виділено близько 67 тис. грн, залучено спонсорські кошти в розмірі 13 тис. грн (10 тис. грн виділило СТОВ «Верхнячка-Агро»; 3 тис. – допомога працівників закладу). Частину будівельних матеріалів та практичну допомогу в проведенні ремонту приміщення надало керівництво дослідно-селекційної станції.

Затишний груповий осередок з ігровою та спальною кімнатами, роздягальнею та санвузлом вже прийняли малечу, зазначають у секторі інформаційної політики та зв’язків із ЗМІ апарату Христинівської райдержадміністрації.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100