реклама

реклама

26 жовтня поточного року відбудуться позачергові вибори до Верховної Ради України. Більшість із виборчих дільниць до яких прийдуть громадяни розташовані у приміщеннях навчальних закладів, сільських рад, будинків культури та інших будівлях з масовим перебуванням людей. Тому до них підвищена увага з боку фахівців нагляду та контролю.

На території Черкаської області знаходиться 7 одномандатних виборчих округів, що включають в себе 1104 виборчих дільниці, які розташовані у 1028 будівлях різного призначення.

Щоб забезпечити пожежну та техногенну безпеку місць проведення виборів інспекторський склад Управління ДСНС України у Черкаській області на запрошення голів виборчих дільниць здійснює інформаційно – роз`яснювальні рейди, щодо протипожежного стану  даних об’єктів. Під час цих заходів рятувальниками проведено 844 протипожежні інструктажі із 5029 членами виборчих комісій стосовно дотримання вимог пожежної безпеки. Водночас фахівці ДСНС нагадали головам комісій обов’язкові до виконання правила та заходи про які необхідно подбати до відкриття дільниць у день виборів.

Під час огляду виборчих дільниць особливу увагу рятувальники разом із керівниками приділили шляхам евакуації, електромережі, наявності первинних засобів пожежогасіння та стану протипожежного водопостачання. Також усі дільниці були забезпечені спеціально розробленими пам`ятками в яких детально викладені основні правила пожежної безпеки для цих об’єктів.


З метою швидкого реагування на можливе виникнення надзвичайних ситуацій під час проведення виборів на усіх дільницях області із складу рятувальників буде організовано чергування пожежних постів.

Управління ДСНС України у Черкаській області закликає громадян під час проведення виборчої кампанії дотримуватися правил пожежної безпеки.

Про це інформує сектор зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю У ДСНС України у Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100