реклама

реклама

Телекомунікаційний провайдер компанія «Воля» підбила підсумки конкурсу графіті «Технології як мистецтво».

Авторами чотирьох найкращих ескізів стали група студентів Черкаського технологічного університету, а також художники Богдан Горпинич, Наталія Біленька й Лада Дарина.

На фото – Богдан Горпинич

На фото – Богдан Горпинич


А в серпні з приголомшливої роботи студентів – жовтогарячої жар-птиці, зображеної на паркані «Волі» по пров. Сєдова, 22, − стартував і соціальний проект компанії. Роботи ж Богдана, Наталії й Лади прикрасять центр міста.

На фото – Дар’я Лада

На фото – Дар’я Лада


Зараз найкращі майстри стріт-арту наносять останні штрихи на паркан біля будівлі, розташованої на бульварі Шевченка, 296.

На фото – Наталія Біленька

На фото – Наталія Біленька


Художники малюють із великим ентузіазмом. Жителям Черкас ідея з графіті також припала до душі. Адже, стаючи об'єктами живопису, вулиці міста змінюються.


− Можна багато говорити про те, що краса врятує світ, нічого не зробивши при цьому. А можна внести свою лепту. Талановитим митцям − учасникам нашого проекту і їхнім колегам розписувати паркан на бульварі Шевченка біля Палацу «Дружби народів» не завадив навіть холод. Дуже надихають і гарні відгуки жителів міста, які щиро раді, що в Черкасах з'являються цікаві графіті. Сподіваємося, що в майбутньому нашу ініціативу щодо створення в місті унікальних арт-об'єктів підтримають і інші компанії, − сказав директор Черкаського регіонального підприємства компанії «Воля» Микола Громов.

Усього на конкурс графіті було представлено дев'ять індивідуальних і колективних робіт. Художникам необхідно було завоювати симпатії членів журі й учасників соціальних мереж. До складу журі ввійшли представники компанії «Воля» й інформаційних партнерів проекту − інтернет-видань «Прочерк» і «Про все», газети «Вечірні Черкаси» й ТРК «Викка».

Переможця конкурсу, який отримає подарунковий сертифікат на VIP-користування інноваційною послугою інтерактивного телебачення «Волі» протягом року і приз від компанії, буде названо на завершальному заході соціального проекту.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Nickolas 04.11.2014 14:06
Цитую Ярый люстратор:
сколько граффити не малюй, а провайдер как был ...ном, так и остался. доверие к "воле" давно потеряно


Користуюся ВОЛЕЮ в Черкасах з початку 2014 року - Інтернет пропав лиш раз, коли не було електрики по всьому району. В чому ж тоді "потєря доверія"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Ярый люстратор 26.10.2014 02:02
сколько граффити не малюй, а провайдер как был ...ном, так и остался. доверие к "воле" давно потеряно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100