реклама

реклама

«Я спалю або викину ці 500 обкладинок і диск зі зверстаною книгою», – пообіцяв кам’янський ветеран Федір Людний у центральному відділі державної виконавчої служби Черкаського міського управління юстиції.

Нещодавно там при свідках і за участю представників облдержадміністрації та державних виконавців директор черкаського видавництва "Відлуння-Плюс" Олександр Прилуцький передав ветерану, автору книги "Дорогами війни" Федору Людному 1000 гривень (це внесок автора за видання книг), 500 вже готових обкладинок до книг та макет книги в електронному вигляді. Таким чином видавництво виконало рішення суду.

Про конфлікт між ветераном з Кам’янки та черкаським видавництвом «Прочерк» детально вже повідомляв читачів. Нагадаємо, що цей конфлікт навіть став приводом для звільнення обласного чиновника.

За словами Олександра Прилуцького, під час роботи видавця над книгою, яка розпочалася ще у 2005 році, у ветерана виникали фінансові проблеми, а під час набору книги – технічні. Та видавець йшов назустріч замовнику, адже до цього вже мав з ним досвід співпраці. Але потрібних грошей ветеран так і не знайшов, а але й ні з чим залишитися не захотів, тому подав до суду на видавництво.

Про рішення суду ми вже знаємо. Але прийти на призначений час у видавництво, де його також чекали державні виконавчі, Федір Людний не захотів, хоч був повідомлений. Та чоловік того ж таки дня прийшов у державну виконавчу службу. Однак, схоже, лише для того, щоб вкотре розповісти, як він не любить видавця.

Цікаво, що викинути або спалити Федір Людний привселюдно обіцяв лише обкладинки до книг та диск з макетом книги. Про гроші чомусь промовчав…

У той же час продовжується перевірка (яка була розпочата за дорученням губернатора) видавництва «Відлуння-плюс». Також, як повідомили у прокуратурі, нині вони разом з фахівцями ОДА активно шукають інше видавництво і спонсорів, щоб таки видати книгу скандального ветерана.

Між іншим, у тій-таки державній виконавчій службі ветеран пригрозив, що звільненням обласного чиновника справа не завершиться. «Полетять з посад й інші, до кого я звертався, а вони мені не допомогли», – сказав Федір Людний.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100