реклама

реклама

Учора судом задоволено клопотання слідчого погодженого прокурором щодо взяття під варту громадянина Одещини, який здійснив підкуп виборців на виборах народних депутатів Верховної Ради України.

Слідством встановлено, що вказана особа у період з 22 по 25 жовтня поточного року умисно з метою підкупу виборців, підшукала жителів Черкаської області, пообіцявши їм грошові кошти у розмірі від 200 до 2000 грн, для голосування на виборчих дільницях Одеської області.

В подальшому, 25 жовтня 2014 року вказаних «найманих» осіб, які на трьох автобусах їхали до Одеської області, працівники міліції затримали при виїзді з міста Черкаси.

За вказаним фактом слідчим управлінням УМВС України в Черкаській області розпочато досудове розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 160 КК України.

26 жовтня 2014 року вказаній особі повідомлено про підозру за вчинення підкупу виборців.

Досудове розслідування триває, процесуальне керівництво здійснює прокуратура області.

Довідково: ч. 1 ст. 160 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до семи років. Про це інформує прес-служба прокуратури Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #4 незнайка 28.10.2014 14:03
Шото и Нетовкина уже КРИВУЮ ПИСНЮ про КОРРУПЦИЮ уже не спивает А она же назначенная самим Головой ОДА И тишина
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Україна 28.10.2014 12:38
" Поранений черкащанин – боєць «Азова» потребує допомоги!" І що,на Черкащіні стільки "чистих" ,"благодійних" зубофондів,прок уратура підкупу селюків не побачила,не можуть проплатити?Все на благодійні вибори пішло?І депутатами будуть зубики?І ніхто в суд не подасть?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 стабилизец 28.10.2014 11:25
И шо, "розпочатых" у нас хоть пруд пруди, на Бобовской латифундии журналиста зверски убили и ничо. Страсти улягутся да и закроют дело, тем более на "громадянина Одещини" :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Тася 28.10.2014 10:37
Чого одного?Їх там чотири автобуси було!!!Хто замовник і спонсор "каруселі"???Кого влада покриває?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100