реклама

реклама

24-річний Олег із Черкас, доброволець із батальйону «Азов», поранений під Маріуполем у ногу. Внаслідок вогнепального поранення у нього виник багатоуламковий перелом великогомілкової кістки, повідомляє ресурс «Біотех-реабілітація поранених». Хлопцеві потрібна грошова допомога.


Олег добровільно приєднався до бійців «Азова» 24 червня, і з того часу встиг взяти участь у таких відомих військових операціях, як штурми Мар’їнки та Іловайська. Олег – уродженець міста Черкас, де його зараз чекають матір та брат. У мирний час чоловік працював на меблевому виробництві. А ще Олег є вболівальником ФК «Дніпро» та входить до черкаських ультрас.

День, коли мирні регіони України святкували день Незалежності, став небезпечним для багатьох наших бійців. Зокрема, батальйон «Азов» цього дня захищав околиці Маріуполя від ворога, який пішов у наступ у напрямку міста. Тоді ж, 24 серпня, під час розвідки Олег з побратимами виконував розвідувальну операцію неподалік села Сартана, де й потрапив у засідку. Унаслідок кулеметного обстрілу бійцю було важко травмовано ліву ногу.

Приблизно через півтори години Олег був вже у Маріуполі, де йому надали першу допомогу, згодом перевели у Бердянськ, а потім – у Київ. Зараз йому вкрай потрібно складне лікування з використанням клітинних технологій, яке допоможе відновити роздроблену великогомілкову кістку та врятувати бійця від інвалідності. Таке лікування готова забезпечити медична компанія «ilaya».

Вартість лікування (комплекс обстежень, операція, операційне та післяопераційне забезпечення, медикаментозне забезпечення) – 203660 грн. Медичний центр надає знижку 54%, тож лікування Олегові обійдеться у 94 004 грн (діагностика та обстеження, виготовлення клітинного матеріалу, лікування дефекту гомілки, післяопераційне забезпечення тощо).

Наразі зібрано 7% потрібної суми.

Наша з вами допомога Олегу – це щира подяка за його благородне рішення захистити Вітчизну у найскладніший для неї момент!

Інформація про банківські реквізити – тут.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #7 Пенсионерка 29.10.2014 12:08
Я знаю Олега и брата и маму - все написанное правда.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 адекватний 28.10.2014 19:14
І що це країна? Це держава европейська коли іуди псевдопатріоти тратять мільйони на вибори а дійсні герої країни потерпають від ран та ждуть коли хтось збере на лікування. Гондурас Ви зробили шановні патрійоти а не державу україну. Де Куля в лоб з своїми мільйонами, де Коломойський мільярдер патріот який, де Парубій з своїми мільйонами. Г...но вони а не патріоти і країну такуж зробили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #5 Україна 28.10.2014 16:41
Пропоную з ультрасами звязатись ,вони мають знати і напряму скидатись..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Razin 28.10.2014 16:34
Шановний ПРОЧЕРК.Прошу прибрати мої пости.Перевірив,все чисто.Реальний пацан.Дзвонив особисто,завтра допомагаю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 марина 28.10.2014 16:07
Цитую Razin:
Раджу нічого не перераховувати.100% розводняк.Пробував телефонувати-сидить купа!!!! менеджерів,пере силають один на іншого.



ПОддерживаю!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Razin 28.10.2014 15:32
Раджу нічого не перераховувати.100% розводняк.Пробував телефонувати-сидить купа!!!! менеджерів,пере силають один на іншого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Razin 28.10.2014 14:16
Шановний ПРОЧЕРК.Ви впевнені у вірогідності сайту,який додається?Чи це не розвод?Спробуйте подзвонити,дуже схоже....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100