реклама
Sucurity Police

реклама

Наприкінці липня у Черкаси надійшла звістка про те, що Міністерство фінансів України відмовило місту у випуску 70 млн. грн. облігацій, які міська влада мала намір спрямувати на капітальний ремонт основних доріг.

Не знайшовши від хвилювання слів, міський голова Черкас Сергій Одарич одразу виставив відмову Мінфіну у свій блог під заголовком «Буз коментарів…»

Як повідомили українські ЗМІ, Мінфін заборонив брати кредити не лише Черкасам, а й Запоріжжю, Харкову та АР Крим. Причиною відмови стало те, що однією з умов кредитування України Міжнародним валютним фондом є мораторій на нарощування боргу муніципалітетами.

У той же час міська влада запевняє, що провели усі підготовчі роботи: були складені кошториси, проведені тендера, визначені для ремонту основні транспортні магістралі.

– Працювати у Черкасах виявили бажання кілька серйозних компаній з Туреччини, Росії, Харкова. Ми призупиняли останній етап тендерних процедур (відкриття заявок), чекаючи на рішення Міністерства фінансів, – пояснив Сергій Одарич. – Але коли отримали відмову, то внесли зміни до міського бюджету і додатково спрямували 4 млн. грн. на поточний ремонт доріг. Нині у Черкасах одночасно працює 5 бригад, які ремонтують асфальтне покриття. До кінця вересня плануємо заасфальтувати усі ями, які є на автомагістралях міста.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Андрій 05.08.2010 00:16
Афігітєльна фєєрія на дорогах Черкас. Не думають про водіїв і їхні автівки. Я за зиму 2010 року просто вбив свою ходову, а за весну і літо я її добив, і робити зараз не має сенсу, так як яма на ямі, їдеш як по пральній дошці. ПОЗОР та ГАНЬБА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100