реклама

реклама

Наші бійці-захисники нині боронять східні рубежі країни в надзвичайно складних умовах. Щоб підтримати, допомогти матеріально й морально цим героям, об’єдналися усі свідомі українці, патріоти. Завдяки волонтерам, підприємцям і простим громадянам сьогодні створюється дійсно народна армія, яка відроджується і зміцнюється за допомогою кожного з нас.


Долучається до цієї справи і черкаська молодь. Щоб допомогти воїнам АТО, студенти Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького та Черкаського державного технологічного університету провели благодійний концерт «Рідна земля через об’єктив, а не приціл» за участю кращих співаків, танцівників та обдарованої молоді вузів.

Долучилися до збору коштів та подякували студентству за активну громадську позицію завітали перший заступник голови обласної ради Наталія Кравцова, заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Віталій Коваль, проректор з гуманітарних питань ЧДТУ, професор Валентин Лазуренко, а також в.о. ректора ЧНУ ім. Б. Хмельницького Олександр Черевко, викладачі та студенти обох навчальних закладів.

– Сьогодні наші військовослужбовці гідно та стійко переносять усі труднощі військової служби, але всі ми знаємо, в яких складних обставинах вони опинились… І ми всі високо оцінюємо і ваше прагнення, дорогі студенти, зробити свій внесок у благородну справу допомоги воїнам АТО, – наголосила Наталія Кравцова, звертаючись до учасників концерту.


Вона також додала, що сьогодні Україна не є ізольованою в світі. Нещодавно побувавши у Литовській Республіці, Наталія Олегівна особисто переконалася в цьому. Там вона почула не лише слова підтримки, але й домовилася із Надзвичайним і Повноважним Послом України в Литовській Республіці Валерієм Жовтенком та представниками Вільнюського університету про співробітництво у науковій і культурній сфері.

Принагідно, перший заступник голови обласної ради передала в.о. ректора національного університету подарунки від викладачів Вільнюського університету – книги у бібліотеку вузу та кепі, що є частиною форми тамтешніх студентів.

Як зауважили організатори благодійного проекту, усі зібрані кошти будуть передані на потреби батальйону територіальної оборони «Черкаси», бійці якого наразі знаходяться на передовій.

Про це повідомляє відділ інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації Черкаської обласної ради.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Люстратор 31.10.2014 13:38
А Коваль з Черевком - друзі няшечки. Наші няші. Патріоти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Люстратор 30.10.2014 20:57
Ой, лазуренко!!! Ха-ха! няшечка!!! А який присмкайло.... Ну точно. наша няша)))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 адекватний 30.10.2014 19:53
А держава з псевдопатріотич ними царями коли буде турбуватися про своїх героїв. Героїв які в першу чергу боронять дупи цих царів бо простому народу нема чого ділити східним людом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100