реклама

реклама

Кандидат у народні депутати від Блоку Петра Порошенко Олег Петренко, який впевнено переміг на 194 окрузі, звернувся до своїх виборців із подякою.

— Перебуваючи на Сході у складі «Азову», я навіть не думав про те, щоб піти в політику, не мріяв про депутатський мандат. Я був налаштований до кінця воювати із своїми бойовими побратимами з полку «Азов» як рядовий солдат. Та коли азовці уповноважили мене балотуватись до Верховної Ради, я не зміг відмовитися. Сьогодні я чітко усвідомлюю, що мій фронт – не лише на Сході, а й у Парламенті. Вважаю, що у Верховній Раді зможу бути не менш корисним ніж на передовій, – сказав Олег Петренко.

Він додав, що не має ейфорії від перемоги на виборах.

– Такий результат — це велика народна довіра. У свідомості зараз з`явилось додаткове відчуття відповідальності завдяки підтримці виборців, відчуття великої внутрішньої мобілізації — я не маю права розчарувати тих, хто в мене повірив, – сказав майбутній представник Черкас у Верховній Раді. – Щиро дякую всім черкащанам за величезну довіру та підтримку!

Крім того, він закликав конкурентів по округу об’єднатися заради розбудови України та розвитку Черкащини.

– Зараз не час для внутрішнього розбрату. Особисто підтримуватиму у спільній парламентській роботі працелюбних, відповідальних та демократично налаштованих колег, готових і далі працювати для розбудови демократичної країни. Разом з депутатами від Блоку Петра Порошенка співпрацюватиму з іншими демократичними силами, – пообіцяв Олег Петренко.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 пенсионерка 30.10.2014 21:08
Рядовой батальона "Азов" - сама скромность и непорочность. Вот только нигде нет данных сколько же стоила предвыборная компания и за чей счет проведена, да и примененный админресурс не бесплатен. Штаб работал виртуозно, тоже не бесплатно. Переигрываете ребята с имиджем простого парня.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 адекватний 30.10.2014 19:55
Переміг - молодець але це навіть не пів діла, покажи що народ не помилився як з евровибором.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 ЛВВ 30.10.2014 19:04
Для #1. Такі жарти-страшилки розказуйте на Прикарпатті, а не в Черкасах, бо тут багато людей їх не сприймає і у Свободи, на жаль, буде ще менше голосів на наступних виборах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1   30.10.2014 16:15
Підручник з математики для маленьких гуцулів.
Задача: Дід Василь нагострив сокиру, лопату, три багнети і один топірець.
Запитання. Скільки туристів з Москви завітало на турбазу “Карпати”?
Задача: Смерека. На смереці висять 3 москалі, навколо неї танцюють 5 гуцулів з топірцями.
Запитання. А чи не чарівно у нас на Прикарпатті?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100