реклама
Sucurity Police

реклама

В Умані встановлено нову розвантажувальну підстанцію, що дало можливість надійного і якісного електропостачання вулиць Мічуріна, Докучаєва та Вільямса. Це була відповідь на звернення мешканців цих вулиць до виконувача обов’язків міського голови Олександра Цебрія.

Люди скаржились на перебої в освітленні та роботі електроприладів. Зарадити їм взявся член виконкому міськради, директор Уманських енергетичних мереж ПАТ «Черкасиобленерго» Сергій Клочко.

– Через вул. Інтернаціональну на висоті ми перекинули потужні кабелі, що дало можливість стовідсотково забезпечити цей район електроенергією, – повідомив Сергій Леонтійович і додав, що ці роботи обійшлися приблизно в 600 тис. грн.

Жителі прилеглих будинків дякували Олександру Цебрію, Сергію Клочку, депутату міськради Миколі Дяченку за турботу і тут же висловили чергове прохання: заасфальтувати початок вулиці Докучаєва, де постійно стоять глибокі і широкі калюжі.

Олександр Володимирович пообіцяв вирішити це питання і поділився своїми планами: в найближчі роки прокласти асфальт на вулицях уманських передмість, а не лише в центрі міста.

Про це повідомляє відділ з питань внутрішньої політики виконавчого комітету Уманської міської ради.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Василь 30.10.2014 19:42
Чому Антону Яценко не вилизано *****? Це ж ваш царь і бох, без його благовоління в Умані навіть не можна справити малу нужду - бо ж саме завдяки Антону!!! уманчани можуть змивати після себе нечистоти! Щоб все було по кошерному
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100