реклама
Sucurity Police

реклама

«Як відомо, за даними ЦВК я посів 1 місце, обійшовши кандидата-регіонала на 540 голосів (за даними паралельного підрахунку - 764). Багато хто каже, що це успіх! Якщо чесно, то я так не вважаю. За даними моєї команди різниця мала би бути не менше 5 тисяч голосів, якби нам вдалося проконтролювати голосування на дому, роздачу коштів в день виборів, «каруселі» тощо», – написав у «Фейсбуці» «свободівець» Сергій Рудик.


«Зараз, крім судових позовів по 2-х дільницях на 198 окрузі по перерахунку голосів, почалися погрози фізичної розправи та залякування голови ОВК та її родини, а також інших членів ОВК. Їх обдзвонюють, вимагаючи, під загрозою смерті, не виходити на роботу. Переможений буде продовжувати боротися за всяку ціну. Бо я розумію чому. Якщо для нас перемога на виборах – це питання честі та гідності, то для них – це питання сидіти в тюрмі чи ні. Але ми не розслабляємось, бо знаємо, до чого можуть дійти окремі «товаріщі».

В Черкаській області з 7 регіоналів до нового парламенту пройшли 4. А їх могло бути і 5, якби я та моя команда не зробили все можливе, щоб перемогти. Але боротьба продовжується. Загалом, тих, хто голосував за ганебні закони 16 січня, до Верховної Ради пройшло 70! Як з такими «людьми» співіснувати та сидіти пліч-о-пліч у парламенті? Це велике питання! А поки що, наше завдання, не повторити помилок Ющенка в 2004 році і покарати «підрахуїв»-фальсифікаторів!» – заявив «свободівець».

Читайте також: Ще діючий нардеп обіцяє зробити зі своїм конкурентом те, що й з Тулубом

Сергій Рудик звернувся до усіх виборців, з проханням допомогти йому і запевнив, що не зупиниться, поки всі фальсифікатори не сидітимуть у тюрмі.

«І звертаюсь до всіх Черкащан, хто був свідками фальсифікацій! Прошу вас, шановна громадо, допомогти нам. Якщо у вас є інформація, звертайтеся до мого штабу за телефоном (04733) 5-06-07. P.S. За нашими даними, мій опонент-регіонал всіляко намагається домогтися перерахунку голосів, під час якого знищити існуючи бюлетені. Ідуть погрози та залякування не тільки голові та членам ОВК, а навіть юристу окружної комісії. Шановні правоохоронні органи! Ви що не бачите і не знаєте цього?? Візьміть під охорону ОВК! Не допустіть скоєння злочину! Я роблю все можливе! Зробіть і ви хоть щось!» – звернувся до МВС Сергій Рудик.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #14 Іван Сам 08.11.2014 17:12
Фарбований лис.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #13 Дзуськи 31.10.2014 12:40
от чорнор..те, ще й нарцис самозакоханий
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #12 Платочки від Рудика 31.10.2014 12:37
Ой, мабуть нічого не змінилося. Рудику на всіх начхати. Ото таке мабуть і буде з усіма депутатами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #11 Свободівець 31.10.2014 11:55
от, чорт лисий, що не крок - то брехня. тільки ти забув, що країна змінилася, і за демократичної влади корупціонерів ніхто не захищатиме. Рудика першого люструвати!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #10 Пенсіонер 31.10.2014 11:48
Прочитавши коментарі, роблю висновок: Рудик не той, за кого себе видає. Від людей нічого не сховаєш. Не місце таким у Верховній Раді!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #9 Украина превыше всего 31.10.2014 11:10
Цитую НеРИГА:
Досить Тимошенка називать регіоналом, ще не надоїло брехать?

Регионалов бывших не бывает!!! И если он не числится в списках Регионалов то это не значит что он святой. Он всегда работал на команду регионалов, и делел только то что выгодно им. Да и не стоит забывать сколько он заводов вырезал, чтобы зарабатывать те деньги которые он бабушкам по сёлам раздавал.
Свой выбор избиратели 198 округа уже сделали, причём правильный. Сдоив из Тимошенка денег к государственном у "корыту" его не пустили, не дав возможности вложеные деньги вернуть с лихвой.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #8 Аліса 31.10.2014 11:09
От якби Рудика і посадили. Якщо ще щось змінилося після революції гідності. за мандат прикриваєшся. На окрузі краще б ти не появлявся яйцями закидаєм, борошном . а платочками твої безстидні очі замотаємо. ФР.Ц. А відносно Тимошенка , то трохи цікавтеся політикою . Він не регіонал. Так як Яценко, Бобов , Нечипоренко , Зубик з партії регіонів не виходив. А в ті часи був з людьми. І досить брехати. Куди Тягнибок дивиться, що таких держе. В ті складні часи , ти Рудик фр..ц сліпий , де був при посаді і причому якій. Іди захищай Україну , там де зараз складна ситуація , баталйоном Січ прикриваєшся.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #7 Галина 31.10.2014 09:55
А Ви себе перш за все проконтролюйте! На 5 тисяч голосів треба було б не тільки похоронні набори дарувати, а ще і робити. Сину, я годжуся Вам в матері не піде Вам на користь робрта в пармаменті. З брехні Ви почали та бруду. Схаменіться і посткпіть порядно, що Ваша перемога не заслужена. Не можна старими спікулювати. Ви ж знаєте, що вони вже з глузду з"їхали. А виїх використали. Ганьба!! Я теж хочу повернути Вам похоронний набір принесенний вночі. Я ще не збираюся помирати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #6 Бонд 31.10.2014 07:53
Ти фріц, нацик, ти ж копія Берія! Яким шляхом ти виграв ці вибори. Брудно !Тимошенко НЕ РЕГІОНАЛ!!!! Скільки можна проце говорити. А якби і добився , щоб вибори округу 198 признали недійсними. Якщо той Бог на світі ще є. Бо ми як дурні на цих молилися і Свободу в тому числі, а вони гади теж підкуплюють голоси. Боже мій, люди добрі, у Вас платківв немає? Тахочби хоч один із депутатів хоч трошечки зробив того, що робив Тимошенко. Так що тебе чума лиса, не дуже і хочеться бачити. Увагу на сеье не привертай
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #5 Свободівець 31.10.2014 00:33
Рудик, з тебе такий захисник людських інтересів та правдолюб, як із Гамана - чесний посадовець. ти хочеш сховатися за мандат нардепа, щоб за грати не сісти за афери із землею та торівлю посадами. тільки прикидаєшся праведником.
чого ж такого "білого і пухнастого" партія не висунула у кандидати, як наприклад, Іллєнка чи Левченка??? а тому, що партії соромно навіть згадувати про твоє колишнє членство у ній.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100