реклама

реклама

Стали відомі остаточні результати виборів до Верховної Ради на черкаських округах. На сайті Центрвиборчкому повідомлено, що підрахунок на всіх семи округах завершено.

Так, на 194 окрузі переможцем виборів визнано кандидата від Блоку Петра Порошенка Олега Петренка. На 195 окрузі переміг самовисуванець Володимир Зубик. На 196 окрузі - Геннадій Бобов. На 197 окрузі переміг кандидат від Блоку Порошенка Владислав Голуб. На 198 смілянському окрузі найбільше підтримки отримав свободівець, який балотувався як самовисуванець Сергій Рудик. Найдовше голоси рахували на 199 окрузі із центром у Жашкові. Як і на минулих виборах, тут переміг Валентин Чинипоренко. В окрузі №200 переміг кандидат-самовисуванець Антон Яценко.


реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Тася 31.10.2014 10:49
ШКОДА,ТЕ ЩО ПП ЗРАДНИК,З 53% ,ГОЛОСУВАВШИХ В ТРАВНІ,ЗРОЗУМІЛ И ТІЛЬКИ 31%.РЕЗУЛЬТАТ, В ВР СОТНЯ КРЕМЛІВСЬКОГО БЛОКУ ,ТА ЩЕ СТІКІЖ СКРИТИХ ДИВЕРСАНТІВ.ЦЮ ЗРАДУ ВЖЕ ЧОЧЕТЬСЯ РОЗІГНАТИ,І ЗАЯВИ "НОВИХ ОБЛИЧ" БПП ТА САМОПОМОЧІ,ПРО ПІДВИЩЕННЯ ЗАРПЛАТ ДЕПУТАТАМ,ЗАМІС ТЬ ОБІЦЯНОГО ЗНЯТТЯ НЕДОТОРКАННОСТІ ,ТОМУ ДУЖЕ СПОСОБСТВУЮТ. :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Тася 31.10.2014 10:47
Еду на первое заседание будущей фракции БПП, - Филатов.Заместитель губернатора Днепропетровско й области Борис Филатов на своей странице в фейсбуке заявил, что после выборов 26 октября обласному прокурору Роману Федыку «выдали круглосуточную охрану».«Руководство днепропетровско го СБУ, успешно предотвратившее несколько терактов и диверсий, люстрировали как "приспешников режима Януковича".
При этом, жалкому, лживому и трусливому областному прокурору, который фактически содействовал в фальсификации ОБ выборов на Днепропетровщин е, выдали круглосуточную охрану из одесской "Альфы"!
Может я что-то перестал понимать в этой жизни?
Еду на первое заседание будущей фракции БПП, может там кто-то ответит на мои вопросы....», - написал Филатов
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100