реклама

реклама

Округ №194 із центром в Черкасах став єдиним в області, де перше місце за партійними списками посів Блок Петра Порошенка: в нього 24,11% голосів проти 20,53% у «Народного фронту».


Голова облорганізації Комітету виборців України Максим Михлик, який на прохання «Прочерку» прокоментував цю ситуацію, пов’язує перемогу Блоку Петра Порошенка в Черкасах із особистістю кандидата-мажоритарника від цієї політичної сили Олега Петренка.

Пан Михлик зазначив, що, крім 194-го округу, схожа ситуація спостерігається у 197-му окрузі (з центром у Каневі). Там у мажоритарному окрузі також переміг представник Блоку Петра Порошенка – Владислав Голуб. За партійними списками найбільше набрав «Народний фронт» (24,17%), але йому буквально дихає у спину БПП (23,19%).

– Ми бачимо, що успіх Блоку в тому чи тому окрузі значною мірою залежить від особистості кандидата-мажоритарника, який іде по цьому округу, – зазначив експерт. – У Черкасах Блок Петра Порошенка представляла нормальна особистість без ускладненого «бекграунду», яка й «витягла» на собі Блок Порошенка. Так само і по Каневу. Й навпаки – якщо в окрузі не було кандидата, або був кандидат із поганим «шлейфом», то в цьому окрузі «топився» і Блок.


реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Тася 31.10.2014 13:35
В моєму випадку це не спрацювало,голо сувала за Петренко і "Громадянську позицію"Те що Петренко від БПП,навіть стримувало
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Дід Трохим 31.10.2014 13:24
Спорне твердження, хотя й універсальне. із заголовку так і не понятно, хто кого тягнув.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Razin 31.10.2014 12:53
Народ кинувся на свіжак.Ніде не заплямований.от і результат.Продовження не буде - традиція.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100