реклама

реклама

Служба безпеки України розпочала кримінальне провадження проти громадянина Російської Федерації Михайла Пореченкова, йдеться на сайті СБУ.


Кримінальне провадження відкрили за статтею 258-3 Кримінального кодексу України – створення терористичної групи чи терористичної організації, керівництво такою групою чи організацією або участь у ній, а так само організаційне чи інше сприяння створенню або діяльності терористичної групи чи терористичної організації т.зв. «ДНР». Актору загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років.

Раніше у МВС заявили, що Михайло Пореченков, прибувши до Донецька, у складі збройної банди, особисто взяв участь в обстрілі підрозділи українських Збройних сил з автоматичної зброї. Ці кадри обійшли телеекрани, «в повному обсязі викриваючи цього громадянина Росії в скоєнні злочину на території України».

«Сьогодні ж слідчі звернуться до суду і, переконаний, Пореченков буде оголошений в розшук із санкцією – арешт. Неминуче буде підключення до розшуку і Інтерполу. Слідчі переконані, що при настільки очевидних доказах злочину, рішенні суду Інтерпол активно підтримає розшук, і Пореченков не зможе переміщатися по світу, поза Росією, не будучи заарештованим і екстрагованим в Україну», – зазначив Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Нагадаємо, Михайло Пореченков зіграв головну роль у фільмі про уродженця Чорнобаївщини Івана Піддубного й навіть постраждав під час зйомок. Але фільм вийшов таким, що демонструє презирство до української мови, народу і державності, через що Міністерство культури України 28 липня позбавило фільм «Піддубний» прокатних свідоцтв.

Нагадаємо,  у Вікіпедії невідомі виправили сторінку  актора, після  того, як він стріляв в українських військових, написавши, що  Михайло  Порченков – вбивця.

реклама

Коментарі  

 
-2 #13 n-64из днепропетровска 01.11.2014 16:31
Это называется ...., с....ый актеришка вошел в образ любимого Путлером Николаева. Актеришка в...чий, да попади ты в руки наших КИБОРГОВ-УКРОПОВ, с...ать будешь дальше чем ваша Рашка-Парашка заканчивается. Я полковник Укропов и мои сыновья после этой комедии ставим целью жизни тебя- ...... этой ЖИЗНИ научить. В "ЛИКВИДАЦИИ" было видимо твое истинное лицо, .... путлеровская!!! !!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #12 Моня Биберман 01.11.2014 13:05
Ой какой он щас смешной, спустя пару дней: "постановочно, понарошки, ничего такого...". От представим, шо в россии воюют. Туда приезжает ну хоть бы Бодя Бенюк и начинает понарошки шмалять в какую-нибудь сторону. Какое там "уголовное дело"! жирик бы уже войну обьявил, а шо жирик, шо вовик - один хр..н
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #11 адекватний 31.10.2014 18:51
Можемо присідати та підскакувати скільки завгодно але це показник відношення до нашого барадаку і продажності вже не Путіна а просто людей , просто акторів просто співаків. А патріотизм наш виявився дутим і продажним, хоч на прикладі пораненних солдат яких держава кинула на призволяще і якими піклується тільки простий народ. Висновок держава (олігархи захопивші владу під керівництвом американських братів у олігархів керуємих російським братом) і український народ це не одне і теж. А тому Конституція України владою ігнорується. Як раніше казалось народ і партія НЕ ЄДИНІ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #10 Тася 31.10.2014 16:20
Российский оппозиционер на своей страничке в Фейсбуке прокомментирова л действия российского актера Пореченкова:

«Храбрец» Пореченков, который еще вчера похвалиля стрельбой в районе Донецкого аэропорта, сдулся. Жидко и стремительно. Сразу после возбуждения уголовного дела. Теперь он говорит, что это была постановка. Типа фильм снимали "Украинец Поддубный борется с бандеровцами на стороне русского мира" Убожество какое...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #9 Тася 31.10.2014 15:40
Ганапольский: Пореченков стрелял не в украинских солдат, а по Украине вообще."Он не видит украинских солдат. Он видит просвет. И ни на секунду не задумывается, кто там может быть. Ему сказали: "Стреляй в просвет". Он стреляет в ту сторону. Не в конкретного украинского солдата, не во "врага". Он стреляет в страну. Стреляет по Украине вообще", - подчеркнул он.
Журналист объяснил, что это гораздо страшнее: "Он стрелял – "туда". Вот представьте, что я пойду на границу Украины с Россией и просто туда стрельну. Но я буду не в ватника стрелять, не в человека с оружием. Просто "туда". В кого попадет. В корову – значит, убьем российскую корову. В мальчика – значит, убьем российского мальчика. Я просто стреляю, потому что у меня "сафари".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #8 Тася 31.10.2014 15:37
Цитую Дід Трохим:
Щас я подивлюсь, як ICTV зніме з ефіру "Мєнтів". Якраз йдуть ті серії, де він самий главний борєц со злом.

ЗНЯЛИ...Цитую Щирий українець:
Дії СБУ цілком законні і відповідають не тільки нормам вітчизняного права, а й міжнародного. Будь-яка країна за вказаних обставин (скоєння чужоземцем злочину на її території) вчинила б саме так.

хай хоч цю справу не тільки відкриють,а доведуть до кінця.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #7 Тася 31.10.2014 15:35
Странное осуждение ОБСЕ Пореченкова

Довольно странно представитель ОБСЕ по вопросам свободы СМИ Дунья Миятович осудила поведение российского актера Михаила Пореченкова, во время визита в Донецк. Так, Дунья возмутилась наличием у актера на шлеме надписи "PRESS".
«Неприемлемое и опасное злоупотребление знаком «Пресса». Журналисты не комбатанты!», — заявила Миятович, комментируя видеоролик, на котором Пореченков запечатлен в каске с надписью "PRESS".
Но, вот, что странно, Дунья и словом не обмолвилась о том, что Пореченков, в довольно хорошем расположении духа (с улыбкой на лице) при этом постреливал по позициям ВСУ из пулемета "Утес". Почему представителя ОБСЕ данный факт не смутил? Однако. ДАЛІ БУДЕМО З ОБСЄ БАВИТИСЬ???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #6 Щирий українець 31.10.2014 13:44
Дії СБУ цілком законні і відповідають не тільки нормам вітчизняного права, а й міжнародного. Будь-яка країна за вказаних обставин (скоєння чужоземцем злочину на її території) вчинила б саме так.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Фугас 31.10.2014 13:41
А я еще по ходу "Ликвидации" говорил, что шкура.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #4 народ 31.10.2014 13:33
Раніше його сприймав як актора, а зараз принципово треба зняти з ефіру фільми, де грає ролі це ч..о.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100