реклама
Sucurity Police

реклама

Учора о 12.10 в Умані в багатоквартирному житловому будинку по вулиці Смідовича в одній із квартир сталася пожежа.


Повідомлення до Служби порятунку «101» надійшло від сусідів, які першими відчули запах диму. 

На місце події оперативно прибув Уманський пожежно-рятувальний підрозділ Управління ДСНС, який впродовж години ліквідував займання. 

Під час розвідки та ліквідації пожежі в одній із кімнат вогнеборці виявили тіло господаря. Водночас рятувальники із небезпечної зони евакуювали 88-річну матір господаря. 

Наразі життю та здоров’ю жінки ніщо не загрожує.

Зі слів сусідів, чоловік часто зловживав спиртними напоями та мав звичку палити в ліжку. Саме через непогашений недопалок і загорілися постільна білизна та матрац на ліжку, де відпочивав чоловік. За попередніми підрахунками, збиток, завданий вогнем, склав 15 500 грн.

Управління ДСНС України у Черкаській області звертається до громадян: необережність при палінні в нетверезому стані призводить до пожеж, під час яких пошкоджується майно, травмуються і гинуть люди. 

«Заядлі курці, нехтуючи своїм життям, наражають на небезпеку і оточуючих. Закликаємо: цінуйте своє здоров’я та життя! Недбале ставлення людей до власного життя – причина великої кількості пожеж!» – наголошують у прес-службі ДСНС області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100