реклама

реклама

Фабрика меблів «LION», що знаходиться в черкаському мікрорайоні «Дахнівка», працює на ринку вже 15 років і має на свою діяльність усі дозволи. Про це в коментарі «Прочерку» повідомила маркетолог підприємства Альона Каплаух, реагуючи на звинувачення на адресу меблевого комбінату щодо забруднення навколишнього середовища та в недотриманні екологічних і санітарних вимог.

– Черкащанка Людмила Ткаченко, яка представляється екологічною активісткою і членом різноманітних комітетів та колегій, спеціально підбурює проти нас громадян. Насправді інформація нібито про шкідливість нашого виробництва не відповідає дійсності, – запевнила пані Альона.

За словами представника фабрики, дерева, про які говорила Людмила Ткаченко (а це – сім сосен), були зрізані, бо росли поряд з електроопорами і, якби упали, знеструмили б усю «Дахнівку».


– Наш цех працює також на цій високовольтній лінії. І якщо дерево порвало б проводи, ми б залишилися без роботи. Тож довелося зрізати сосни і тополі, на що міською владою був наданий відповідний ордер, – сказала Альона Каплаух. – Що ж до можливих викидів, то, за даними обласного лабораторного центру Держсанепідемслужби, вміст шкідливих речовин на нашому виробництві не перевищує допустимі норми. Окремо хотілося б прокоментувати і фото, де розміщене повідомлення про продаж дров. Насправді це – дрова не від зрізаних дерев, а ті, що утворюються від відводів виробництва.

Представниця підприємства припускає, що ті, хто критикують їхнє підприємство, просто хочуть на цьому розголосі здобути якісь політичний зиск.

Дахнівчани спалюють сміття, а потім скаржаться на дим від підприємства

Дахнівчани спалюють сміття, а потім скаржаться на дим від підприємства


– Краще б так звані активісти зайнялися прибиранням берегів Дніпра, де відпочивають місцеві жителі, а потім туди ж викидають сміття. Або прибрали ліс, що межує з мікрорайоном. Бо дехто скаржиться на неприємні запахи, разом із тим, самі ж жителі викидають туди різноманітне сміття та спалюють його. Крім того, коли громадян так би мовити дехто запрошував мітингувати під наше підприємство, то ми виходили і спілкувалися з ними. Як виявлялося, мало хто хотів закриття підприємства, бо багато дахнівчан працюють у нас. Усі ж розмови щодо нашої незадовільної роботи вважаємо надуманими. Насправді ми дбаємо не лише про виробництво, а й про мікрорайон, де живемо, оскільки займаємося й спонсорською допомогою, зокрема, надаємо допомогу місцевій школі, – каже Альона Каплаух.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #7 s 04.11.2014 08:27
а ніхто не подумав, що смердить від автомайстерні, що росташована навпроти комбінату, а там доречі ведуться "лако-красочные" роботи, підготовка, грунтування кузовів авто.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 leon killer 03.11.2014 23:42
Та постійно смердить розчинник,та й взагалі таке виробництво не повинно знаходитися в жилому масиві,це однозначно!ми відступати не будемо,адже на кону здоров`я наших дітей,і невідомо,які наслідки будуть від такого "сусідства"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #5 Яна 01.11.2014 20:56
Яке знеструмлення? У нього окрема лінія. Люди не будьте такими байдужими до беззаконня. Ми живем поряд і цей сморід вже дістав, дозволи на збір меблів, не на покриття та виготовлення. Маємо надію може нова влада не буде брати хабарі та закривати на це оці. Стосовно Люди, можу сказали тільки те що ця дівчина відгукнулась на наше прохання. Хоч Макаріхін їй погрожує вона продовжує нам допомагати, якщо буде потрібно ми всі вийдемо. А спів мешканка Макаріхіна сама не розуміє значення того що каже. Яке листя може горіти зимою, може це сніг тхне розчиниками та фарбами. Ще деякі формальні інстанції пройдемо та будемо подавати до суду в вимагати експертизу з мін екології
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Ревизор 01.11.2014 11:13
Конкуренты ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 сусід 31.10.2014 18:07
Ткаченко єдина відсоює наші права! Мирза, за якого, ніби-то голосувала Дахнівка й пальцем не пошевелив, щоб нам допомогти. Зверталися до різних людей, проте більшість далека від проблеми сусідства із заводом-порушником, а вона Є. Труять постійно, діток маленьких жалко. Дім вже не зміниш, все життя в Дахнівці. А такі "бізнесмени" тільки дбають про власний бізнес та збагачення. Ганьба. Ми Людмилі допомагатимемо до кінця, бо на неї й надія. Зараз збираємо підписи. Не для того Революція гідності проводилася, щоб такі М..ки працювали в Україні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Дахнівчанин 31.10.2014 16:57
Та тхне від тієї фабрики за кілометр. Підіть і понюхайте, а потім розповідайте про СЕС.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 пенсіонер 31.10.2014 16:27
ЛЕП високої напруги має охоронну зону,де зелених насаджень не повинно бути.власник зелених насаджень правильно розуміє відповідальнісь за знеструмлення споживачів електричної енергії у разі падіння гілля чи й дерев
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100