реклама

реклама

Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр  імені Т.Г.Шевченка запрошує на вистави 1-12 листопада.

Так, театральний листопад у суботу, о 17.00 розпочинає одна із найяскравіших прем’єр минулого сезону – комедія про палку пристрасть, красуню-вітрогонку, женихання чотирьох кавалерів до однієї з найвизнаніших красунь вищого світу «Мізантроп».

Це – історія зі шквалом емоцій, у сучасних постановках якої мають за честь взяти участь такі світові зірки, як Кіра Найтлі, Фабріс Лукіні та Ламберт Уілсон.

2 листопада, у неділю, о 17.00 – різдвяна містерія-бурлеск за твором Тараса Шевченка «Назар Стодоля».

Видовищна, етнографічно яскрава вистава про щире і пристрасне кохання, сповнена лицарства, сильних пристрастей та відчайдушних вчинків.

2 листопада, у неділю, о 12.00 – музична казка за твором Самуіла Маршака «Дванадцять місяців, або Хранителі року».

Чарівний і небезпечний зимовий ліс... Дванадцятеро братів-чаклунів, які вміють керувати силами природи... Бідна падчерка, яка в заметіль шукає проліски, і маленька вередлива королева, яка намагається підкорити своїм забаганкам навіть матінку-природу...

5 листопада, у середу, о 18.30 – вистава-фантазія у стилі кіберпанк, (аналог «Матриці», «Початку», «Важко бути Богом») «Сканінг».


Майбутнє, десь через 300 років, коли люди знаходяться в Системі, яка їх контролює на рівні думок і почуттів. 

Люди в Системі переконані, що живуть у вільній країні, працюючи 16 годин на добу, без вихідних, без часу на творчість, на почуття. Щомісяця відбувається ротація жінок: вони переходять від чоловіка до чоловіка, не розуміючи, що з ними відбувається… Але природа бере своє і Система дає збій. Вистава про майбутнє-минуле, спотворене суспільством, де природа пробивається через це спотворення.

6 листопада, у четвер, о 18.30 – найвідоміша і найулюбленіша музична комедія – переказана Григорієм Квіткою-Основ’яненком історія про відданість, самопожертву та справжнє незгасиме кохання «Сватання на Гончарівці».

8 листопада, у суботу, о 17.00 – травестія на дві дії за п'єсою Олекси Коломійця «Фараони» «Хто в домі господар?.


Украй смішна, майже фарсова комедія. Місце дії вистави – звичайне село в період радянської влади, де всі керівні пости зайняті виключно чоловіками. Але після однієї бурхливої ​​ночі з піснями і великою кількістю самогону чоловіки прокинулись і виявили, що тепер у селі всім заправляють жінки – і поводять вони себе точнісінько так, як чоловіки...

9 листопада, у неділю, о 17.00 – чи не найпопулярніша українська музична комедія за твором Григорія Квітки-Основ’яненка «Шельменко-денщик».

Сюжет про шельму із шельм – денщика  Шельменка – справді історія на всі часи, що завжди збиратиме повні зали театрів.

12 листопада, у середу, о 18.30 – комедія за п'єсою класика російської літератури Антона Чехова «Вишневий сад».

Вистава про зміну поколінь – яскрава ілюстрація сучасного життя на зламі ХХ-ХХІ століття. Минуле постійно відходить, з’являються нові господарі життя. А що робити тим, хто не може змиритися?..

Ціна квитків – від 20 грн.

Телефони для довідок: каса – 36-07-21, адміністратор – 36-07-18.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100