реклама

реклама

«Наближається до свого логічного завершення епопея з легалізаціі нашої перемоги», – пише у «Фейсбуці» кандидат по округу №198 Сергій Рудик.

«Сьогодні вночі ОВК завершила роботу з уточнення окремих протоколів ДВК (технічних помилок),одноголосно прийняла уточнені підсумкові протоколи і зранку привезла іх у ЦВК. Як завжди не обійшлося без сюрпризів: заступник Смілянського міського відділу міліціі Панасенко відмовився надати міліцейський супровід членам ОВК в транспортуванні протоколів до Києва, як того вимагає Закон. Тому нам прийшлося їхати "на волах" зайві 170 км.,аби уникнути ймовірного нападу представників кандидата, що програв. Але ,Богу дякувати,все обійшлося! Члени Смілянського ОВК-в процесі здачі документів й очікуванні засідання ЦВК», – зазначив кандидат.


Нагадаємо, днями із ОВК № 198 зник голова окружкому. Разом із собою він взяв чотири протоколи ДВК. Опісля на двох дільницях було проведено перерахунок голосів.

Начальник обласної міліції Владислав Пустовар заявив, що голова ОВК знайшовся.

На переконання представників Рудика, встановлення результатів свідомо затягується. Днями прихильники свободівцями пікетували ОВК з вимогою встановити результати виборів.

Попередньо на цьому окрузі з відривом у 500 голосів перемагає свободівець Сергій Рудик. На другому місці – самовисуванець Віктор Тимошенко.

реклама

Коментарі  

 
+6 #3 Переживающая за страну 05.11.2014 14:56
Цитую Фотограф:
Посмотрим какой кисель в Раде будет варить этот земельный царьок

:lol: :lol:
А кто сказал что он там будет?! Видать так намутил, что вымутить не может . Забрехался. Мне он снился с чт на пт за решеткой. К чему бы это?! Вот наблюдают и жду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Фотограф 05.11.2014 11:56
Посмотрим какой кисель в Раде будет варить этот земельный царьок
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Черкаси 05.11.2014 11:46
Сергій Дацюк: Ганебні рішення РНБОУ 4-го листопада 2014-го року(Українська правда - Блоги)Позиція Призидента: "Ми продовжуємо нести тягар, не отримуючи ні копійки ні за електроенергію, ні за газ. Продовжуємо опалювати Донецьк і Луганськ в умовах мінусових температур. Хоча за законом ми вже давно мали відключити і опалення, і енергозабезпече ння"Рішення РНБОУ, що походять з такої позиції Президента, свідчать про відсутність стратегічної оцінки ситуації на Донбасі, про відсутність розуміння стратегії Росії.Фактично це зрада інтересів України.http://blogs.pravda.com.ua/authors/datsuk/5459dd4900f05/
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100