реклама

реклама

Черкаська міська влада оголошує конкурс на кращий сценарій презентаційного фільму та ролику про місто Черкаси. Усі бажаючі, у кого є цікаві ідеї чи розробки, можуть запропонувати свій варіант сценарію. Останній термін подачі матеріалів на конкурс – 5 липня.

Визначено дві номінації: кращий сценарій презентаційного фільму про місто Черкаси та кращий сценарій презентаційного ролику про місто Черкаси. Про це інформує мерія міста.

При підбитті підсумків конкурсу враховуватимуться: рівень майстерності, актуальність форми представлення міста, оригінальність, інформаційна насиченість фільму та ролику, динамічність.

Підсумки конкурсу підбиваються конкурсною комісією до 10 липня.

Матеріали, подані на конкурс, авторам не повертаються.

Вимоги до презентаційного фільму такі: хронометраж фільму - 20 хвилин. Озвучення: 6 мов (українська, російська, англійська, французька, німецька, польська). У фільмі має бути 4 епізоди: 1) історична довідка про місто Черкаси; 2) сьогоднішня інвестиційна привабливість міста; 3) Черкаси – спортивні, культурні, туристичні, фестивальні; 4) Черкаси у недалекому майбутньому.

Вимоги до презентаційного ролику: хронометраж ролику - 5 хвилин. Озвучення: 6 мов (українська, російська, англійська, французька, німецька, польська). 

Матеріали на конкурс подаються у наступному вигляді:

– заявка на участь у конкурсі (за формою),

– матеріали-сценарії (1 роздрукований варіант, 1 варіант електронний на диску).

Довідки за телефоном: 45-80-50

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 Помічник режисера 16.06.2011 11:05
Колега, ви забули купи шприців на черкаських пляжах, розбитий аеропорт де працівники роками не отримують зарплату, міський голова який принципово не живе в Черкасах і відпочиває на Мадейрі, але є й позитив - фонтани і лавочки....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 Кури суть! 16.06.2011 10:57
Ще кращий-точити слину про дороги стонадцятий раз в тему й без теми. Убогі люди..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Режисер 16.06.2011 08:09
Найкращий сценарій-зруйновані театральний сквер разом з Європейською площею.Добавити сюди убойні дороги з ямами і черкаський каналізаційний колектор.Ще колоритно виглядає стихійна торгівля на вул.Гоголя,вічний ремонт на вул.Смілянській в р-ні центрального ринку і стоянка автівок на газонах і тротуарах.Презентація буде супер!Туристи повалять в Черкаси
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100