реклама
Sucurity Police

реклама

kru Контрольно-ревізійне управління у Черкаській області інформує про плани своєї роботи на ІІІ квартал 2011 року.

Так, спеціалістами КРУ буде продовжена ревізія фінансово-господарської діяльності професійно-технічних навчальних закладів. Крім того, буде проведена ревізія фінансово-господарської діяльності підприємств, установ і організацій, що належать до сфери управління Державного агентства лісових ресурсів України та ревізія окремих питань фінансово-господарської діяльності підприємств, установ і організацій, що належать до сфери управління Міністерства екології та природних ресурсів України.

Також планується проведення ревізій фінансово-господарської діяльності ВАТ «Черкаський приладобудівний завод», КП «Управління по обслуговуванню будинку Рад та об’єктів обласної комунальної власності», а також  дочірнього підприємства «Черкаситорф» ДП «Київторф».

Крім цього, аудиторами управління проводитиметься аудит діяльності Державного підприємства «Черкаське військове лісництво» Міністерства оборони України.

Про факти порушення фінансового законодавства зазначеними об¢єктами обласне КРУ просить повідомляти за “телефоном довіри” у Черкасах 63-85-90.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100