реклама

реклама

Бютівець - переможець пляжного змагання серед депутатів та чиновників (фото - ТРК "ВІККА")

Бютівець - переможець пляжного змагання серед депутатів та чиновників (фото - ТРК "ВІККА")

Змагання з пляжного волейболу серед працівників Черкаського виконавчого комітету та депутатів міської ради відбувалися 11 червня на пляжі «Рів’єра», повідомляє прес-служба Черкаської мерії.

Пограти у пляжний волейбол зголосилися шість пар, які були розділені на дві групи. У групі «А» грали Олександр Радуцький з Володимиром Гудзенком, Денис Жмаєв з Ігорем Тищенком та Олександр Литвин з Андрієм Поліщуком. Остання пара й вийшла у фінал, здобувши перемоги у групі.

Досить сильною виявилася група «Б», де виступали Сергій Отрешко з Віталієм Дядченком, Володимир Гусаченко з Русланом Регурецьким і Максим Булатецький з Сергієм Кудактіним. Між останніми парами і розігрувалася путівка фіналу. Кращу волю до перемоги продемонстрували Булатецький-Кудактін.

У грі за третє місце сильнішою була пара Гусаченко-Регурецький, яка здолала пару Жмаєв-Тищенко. У фіналі ж тріумфували Максим Булатецький і Сергій Кудактін, які були сильнішими за Олександра Литвина й Андрія Поліщука.

– Міську спартакіаду працівників виконкому та депутатів міської ради ми започаткували цього року. Спартакіада проводиться протягом квітня-жовтня на спортивних об’єктах міста, – розповідає начальник відділу фізичної культури та спорту Черкаського міськвиконкому Олександр Гаврилов.

За програмою спартакіади уже відбулися змагання з настільного тенісу, шахів, шашок і пляжного волейболу. Також планують провести стрільбу кульову, волейбол і міні-футбол.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 алла 16.06.2011 07:41
Ні, Воротнік, напевно, по кульовій стрільбі)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Золотоношка. 15.06.2011 21:08
Депутати від БЮТ та чиновники мерії,повинні звітувати про те, що зробили життя виборців та громади краще. Уже одна команда на чолі з Томенком виїджала на каток та ТАК гепнулась, що до сих пір лід тріщить. Якби ми жили ТАК, як ВИ то можна і відпочивати, а то все більше навколішки на городах, тому що Таке життя створили. Ні народиться ні жити, ні вмерти по людськи не можемо, дерете по дві шкури.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Абрек 15.06.2011 16:39
:eek: Якщо Воротнік всіх у "підкидного" обіграє - теж напишете,що він "лідер серед депутатів"?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100