реклама

реклама

Бродячі собаки потрапляють до притулку на стерилізацію

Бродячі собаки потрапляють до притулку на стерилізацію

Щодня дві бригади КП «Черкаська служба чистоти» виловлюють у Черкасах близько 10 безпритульних тварин. Усіх їх доставляють на територію підприємства в спеціалізований притулок, де проводиться стерилізація тварин. Після цього їх можуть забрати усі бажаючі, повідомляє прес-служба Черкаської мерії.

За словами начальника відділу «Оперативна служба 1505» Андрія Мельникова, кількість скарг на появу бродячих тварин у Черкасах зменшилася майже удвічі. Якщо за п’ять місяців минулого року було зафіксовано близько 200 дзвінків, то із січня по травень 2011 року лише 82.

Зменшення кількості бродячих тварин у місті директор КП «Черкаська служба чистоти» Олександр Варденський пояснює тим, що вже кілька місяців виловлюють собак дві бригади.

— Раніше ми мали лише одну бригаду, яка не встигала охопити усе місто. Нині працює дві. Щодня вони доставляють у притулок до 10 тварин. Приміром, лише з початку місяця було відловлено близько півсотні собак, — розповів Олександр Варденський.

Він зазначив, що нині у притулку перебувають близько 400 собак. З міського бюджету цього року профінансовано лише витрати по відлову у січні та лютому, решту витрат несе комунальне підприємство. Допомогу в догляді за тваринами та їх годування здійснює громадська організація «ДРУГ» на благодійних засадах.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Микола 19.06.2011 00:47
Ага,то одна бригада не встигала,а тепер дві не встигають.Та бачили ми,як вони ловлять!Приїхал и в двір-собаки розбіглись(вони їх за кілометр чують!).То ці специ сіли в машину і поїхали,мабуть з почуттям виконаного обов'язку.А собаки повертались і знову людей за штани хапають.А гроші ця контора з бюджету бере гарні.Питається,за що?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Марина 16.06.2011 17:02
Знаем,слышали и видели мы это общество "Друг"...Гуманнее усыпить собаку,чем содержать в этом приюте,тюрьма намного лучше...Это же издевательство над животными!!!А мы так верили обещаниям городских депутатов! Позор!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100