реклама

реклама

sima Золотоніським міськрайонним судом закінчено слухання цивільної справи за позовом Золотоніського міжрайпрокурора в інтересах двох малолітніх дітей, про позбавлення батьківських справ їх батьків. Про це інформує прес-секретар обласного прокурора Ольга Лактіонова.

- Дівчатка п’яти та дев’яти років мешкали більше з бабусею. Вихованням дітей батьки не займались, якщо й забирали додому, то там дітей чекали повна антисанітарія, голодні дні, п’яні сварки тата та мами, які майже ніколи не прохмелялись, і, найгірше, що батьки часто лишали дітей напризволяще, - розповідає Золотоніський міжрайонний прокурор Віктор Калініченко.

Такого ставлення до малолітніх онучат не витримала бабуся. Не раз вона вмовляла сина та невістку схаменутись, але тим було байдуже, і жінка пішла до місцевих чиновників з проханням позбавити її 28-річну невістку та 31-річного сина батьківства.

Виконавчий комітет Золотоніської міської ради прийняв рішення про доцільність позбавлення батьківських прав, тим більше, що родина вже майже три роки перебуває на обліку служби у справах дітей, як неблагополучна.

Суд ухвалив відповідне рішення щодо позбавлення батьківських прав горе-батьків.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100